Nicoleta Luciu: De la diva sexy, la mamă disperată. Vezi şase ipostaze!

24 Aprilie 2012
Vedeta TV a devenit cunoscută după ce a câştigat titlul de "Miss România" în anul 1999. De atunci şi până în prezent, actriţa a pozat în reviste pentru bărbaţi, a fost asistentă TV, a jucat în telenovele şi a cântat. Acum, Nicoleta este mamă a patru copii şi expertă în diete de slăbit, naşteri în direct şi operaţii estetice de mărire a sânilor.

Miss România, în anul 1999

Nicoleta Luciu a devenit cunoscută, în anul 1999, când a câştigat titlul de Miss România. Avea 19 ani şi visa la o carieră în modelling. A reprezentat România la concursul Miss World, însă nu a câştigat niciun premiu. Dar, din acel an ofertele pentru Nicoleta au început să curgă.

Sexy în reviste pentru bărbaţi

După câştigarea concursului de Miss, a urmat oferta de a poza în Playboy. De altfel, Nicoleta este vedeta cu cele mai multe apariţii în Playboy. Pictorialele sale au încins imaginaţia multor bărbaţi şi au stârnit invidia şi mai multor femei care îşi doreau sâni la fel de voluptoşi ca ai brunetei.  

Nicoleta, atrasă de industria muzicală şi de televiziune

Nicoleta Luciu a cochetat şi cu muzica, făcând parte din formaţia "Alizee", apoi din "Laguna", dar nu s-a bucurat de prea mult succes. În anul 2003 a devenit asistenta lui Teo Trandafir, într-o emisiune la PROTV . Bruneta a fost prima asistentă TV.

Actriţă de telenovelă

Debutul ca actriţă şi l-a făcut în telenovela "Lacrimi de iubire". Apoi, Nicoleta Luciu a jucat şi rolul Ilenei în telenovela "Iubire ca în filme", după care a urmat un rol de ţigancă în serialul "Inimă de ţigan".

Mamă a patru copii

În anul 2008, Nicoleta Luciu a născut primul copil, Zsolt Jr, iar anul trecut i-a adus pe lume pe tripleţii Kim, Karol şi Kevin. După naştere, Nicoleta a povestit că toată viaţa ei se învârte numai în jurul celor patru copii. "Acum se pare că nu mai sunt atât de panicoasă cum am fost la primul copil. Zsolt Jr. a fost foarte cocoloşit, iar eu o mamă disperată. Făceam din ţânţar armăsar. Eram foarte nervoasă", spune vedeta TV.


S-a măritat după 7 ani de relaţie

Nicoleta Luciu s-a măritat cu iubitul său, Zsolt Csergo, după şapte ani de relaţie. Ceremonia a avut loc în acest weekend, la Miercurea Ciuc. Imediat după cununie, cei doi şi-au botezat tripleţii.