Nevoia de bani le aruncă pe vedete în show-uri TV scandaloase! Cine are datorii?

31 Martie 2015
După ce la începutul anului trecut au renunţat la mai multe vedete care erau plătite regeşte şi au recalculat bugetul postului, şefii de la Pro TV au adus acum înapoi unele celebrităţi şi au profitat de problemele financiare ale acestora.

Vica avea nevoie ca de aer de banii de la "Ferma vedetelor"

Fosta amantă a lui Victor Piţurcă locuieşte într-un apartament care valorează 350.000 de euro, locuinţă primită cadou de la fostul selecţioner al României. Din păcate, Vica Blochina are probleme cu banii şi nu şi-a mai plătit de câteva luni întreţinerea. Din această cauză, ea a fost dată în judecată de Asociaţia de Proprietari şi trebuie să plătească acum datoria de 7.300 de lei, plus 1.000 de lei cheltuielile de judecată. Dacă nu va face acest lucru, apartamentul ei poate fi scos la licitaţie.

Pe lângă datoria de la întreţinere, Vica a fost dată în judecată şi de medicul Adina Alberts, care îi cere 450.000 de euro daune pentru calomnie.

Singurul venit lunar al Vicăi este pensia alimentară pe care o primeşte de la Piţurcă şi care se ridică la suma de 39.000 de lei. Ştiind că are probleme cu banii, ea a acceptat imediat oferta celor de la Pro TV pentru a participa la "Ferma vedetelor", acolo unde marele premiu este de 50.000 de euro. Chiar şi dacă nu va reuşi să câştige marele premiu, Vica tot a primit 14.000 de euro de la Pro TV, pentru simpla participare la emisiune.

Vladimir Drăghia, salvat de banii de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

Vladimir Drăghia a accept să participe la "Sunt celebru, scoate-mă de aici" din cauza datoriilor pe care le are. Din câte se pare, vedetele care au plecat în jungla africană au primit aproximativ 10.000 de euro, ceea ce înseamnă o adevărată gură de oxigen pentru Vladimir Drăghia.

Jurnaliştii de la Click au dezvăluit că actorul s-a alăturat show-ului de la Pro TV deoarece are de achitat 5.000 de euro către proprietara unui apartament din Piaţa Victoriei, acolo unde Vladimir Drăghia a locuit mai mult timp, fără a plăti chiria, întreţinerea şi alte utilităţi.

Tudorel Filimon urmează să fie executat silit

Actorul a fost primul care a părăsit "Ferma vedetelor", din cauza unor probleme de sănătate. Tudorel Filimon şi-a riscat viaţa pentru 5.000 de euro, atât cât a primit de la Pro TV pentru participarea la emisiune. El spera însă că va pune mâna pe marele premiu şi astfel va scăpa de problemele pe care le are cu banii, după ce o instituţie bancară care i-a acordat un împrumut a obţinut în instanţă aprobarea executării silite.

Lucian Viziru a fost executat silit şi a plecat din ţară

La "Ferma vedetelor" şi-a făcut apariţia şi Lucian Viziru, care nu mai apăruse de mult la televizor. Acesta a plecat din România în anul 2013, după ce a fost executat silit pentru o datorie de aproape 200.000 de euro. Lucian Viziru este stabilit în Germania cu toată familia, acolo el fiind antrenor de tenis. Din câte se pare, nu câştigă atât de bine, iar cei 10.000 de euro, cât ar fi primit de la Pro TV, au fost o adevărată gură de oxigen pentru el.