Modă România: Top 8 vedete care se îmbracă stilat. Vezi care sunt!

7 Aprilie 2012

Se spune că stilul este o calitate cu care te naşti, dar pe care nu o poţi scoate la lumină decât prin educaţie şi autocunoaştere. Stilul nu are legătură cu mărimea dressingului sau eticheta hainelor pe care le porţi, stilul ţine de capacitatea unei persoane de a combina haine care, aparent, nu se potrivesc, dar care, purtate împreună arată extraordinar. Află care sunt cele mai stilate vedete de pe le noi şi învaţă de la ele mici trucuri ca să fii mereu la modă.

1. Andreea Raicu ştie să se îmbrace

Vedeta Prima TV este, fără dar şi poate, una dintre cele mai bine îmbrăcate femei din showbiz-ul românesc. Aflată mereu în topul vedetelor bine îmbrăcate, Andreea nu caută să şocheze prin alegerile ei vestimentare. Are un stil simplu, casual de cele mai multe ori şi mizează pe accesorii de efect care îi scot ţinutele simple din anonimat. Pantofii cu toc stiletto nu lipsesc din ţinutele Andreei, însă poartă la fel de bine şi balerini sau flip-flops. Şi pentru că dragostea Andreei pentru modă nu este una de sezon, vedeta a lansat împreună cu designerul Irina Schrotter, în anul 2006, o linie vestimentară numită "Irina Schrotter-Andreea Raicu", iar trei ani mai târziu a prezentat publicului propria linie de tricouri, "Tssshirt" by Andreea Raicu. 

2. Malvina Cervenschi, îmbină naturaleţea cu simplitatea şi rafinamentul

Când vine vorba de stil, Malvina nu dă greş. Vedeta TV a investit în haine de calitate, versatile şi mai ales clasice. Astfel de haine nu se vor demoda niciodată, aşa încât nu ai cum să dai greş cu ele. "Am căutat ca întotdeauna în garderoba mea să se îmbine perfect  naturaleţea, simplitatea şi rafinamentul. Dacă pleci de la nişte reguli de bază şi apoi îţi laşi imaginaţia liberă poţi ajunge să dobândeşti un stil particular, care să te definească. Îmi place ca hainele pe care le port să-mi evidenţieze feminitatea, să-mi confere distincţie şi să-mi lase impresia că sunt cea mai frumoasă femeie atunci când le port", spune Malvina.

3. Laura Cosoi a învăţat din greşeli

Laura Cosoi este una dintre vedetele care şi-a găsit stilul prin educaţie şi autocunoaştere. Dacă la primele apariţii, vedeta TV mai dădea greş cu fustele foarte scurte, în timp, Laura şi-a creat un stil vestimentar foarte feminin. "Vara aleg multe piese din bumbac şi mătase, în culori cât mai deschise. Seara îmi place să port rochii elegante, cu imprimeuri florale şi sandale cu toc", povesteşte Laura.

4. Mihaela Rădulescu, fashion icon

Mihaela Rădulescu este, probabil, singura vedetă TV din peisajul autohton care poate adopta orice stil vestimentar fără a da greş. Diva trece cu o uşurinţă extraordinară de la bocanci şi pantaloni din piele, la rochii elegante de seară şi pantofi cu toc stiletto, foarte înalţi. În viaţa de zi cu zi, stilul Mihaelei este unul casual. Jeanşii, tricourile, vestele şi converşii nu lipsesc din garderoba vedetei. Însă la evenimente, vedeta adoptă ţinute foarte sexy care o aduc mereu în centrul atenţiei.   

5. Corina, de la excentric la provocator

Cântăreaţa ştie să poarte ţinute îndrăzneţe şi provocatoare, fără a cădea în ridicol. Este adevărat că primeşte şi ajutor de la un sitilst profesionist, însă Corina reuşeşte să aibe unul dintre cele mai excentrice stiluri din peisajul monden autohton. Pentru ea, combinarea hainelor este ca o joacă de copil. Îi plac culorile, piesele vintage şi accesoriile curajoase. "Cumpăr orice haină dacă îmi place, nu contează firma. Sunt atâtea branduri noi, nu foarte costisitoare, dar atât de cool", spune Corina.

6. Olivia Steer sau feminitatea la superlativ

Vedeta TV are un stil vestimentar cuminte, feminin, care i se potriveşte perfect. Rochiile lungi şi vaporoase sunt preferatele Oliviei pentru evenimentele mondene. În viaţa de zi cu zi, adoptă un stil casual format din jeanşi, tricouri şi balerini.

Albertina Ionescu iubeşte stilul casual-elegant

Vedeta TV are un stil casual-elegant, pe care îl adoptă de cele mai multe ori, în viaţa de zi cu zi. Însă, atunci când se duce la evenimente mondene, Albertina adoră rochiile lungi, vaporoase, din mătase, care debordează feminitate şi rafinament. Frumoasa vedetă spune că unei femei nu ar trebui să-i lipsească din garderobă jeanşii, tricoul alb, pantalonii negri eleganţi, camaşa albă şi un sacou cambrat. 

Dana Rogoz are un blog de fashion

Dana este una dintre puţinele vedete de pe la noi care a crescut, practic, sub ochii telespectatorilor. S-a lansat în televiziune când era un copil şi purta codiţe cu fundiţe. În prezent, vedeta TV are un stil simplu, sexy şi plin de viaţă, aşa cum este şi ea. Dana Rogoz are şi un blog de fashion, unde prezintă diferite ţinute pe care ea le adoptă în viaţa de zi cu zi.