Modă. Cum arată azi fotomodelele anilor '90. Claudia Schiffer, sexy la 43 de ani

Au câştigat milioane de dolari datorită chipului fotogenic şi al trupului perfect. Astăzi, la peste 20 de ani de când au cunoscut succesul pe podiumuri, se numără încă printre cele mai frumoase femei din lume.

Kate Moss

Devenită celebră după ce a pozat într-o reclamă din anii '90 pentru Calvin Klein, alături de Mark Wahlberg, Kate Moss a apărut pe copertele a peste 300 de reviste de modă din toată lumea. Ea a ocupat locul al patrulea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume în anul 2012, cu venituri de 5,7 milioane de dolari. În prezent, modelul în vârstă de 40 de ani este căsătorită cu membrul trupei The Kills, Jamie Hince, este mama unei fete în vârstă de 12 ani, lucrează ca editor de modă pentru revista Vogue, Marea Britanie, şi continuă să fie model pentru marile case de modă.

Cindy Crawford

Deşi mai are doi ani până la pragul de 50, Cindy Crawford arată fantastic. Celebră pentru aluniţa de deasupra buzei superioare, ea a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model.

Supermodelul s-a căsătorit în 1991 cu actorul Richard Gere, pe când ea avea 25 de ani, iar el 42, divorţând patru ani mai târziu. În 1999, Cindy s-a căsătorit cu Rande Gerber. Vedeta are doi copii, Kaia şi Presley, în vârstă de 12, respectiv 14 ani.

Heidi Klum

Are patru copii şi 41 de ani. Cu toate acestea, Heidi Klum încă pozează şi defilează în lenjerie intimă.

Devenită celebră şi pentru participarea la reality show-ul "Project Runaway", modelul s-a situat vreme de mai mulţi ani în primele cinci locuri din topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume.

Claudia Schiffer

Claudia Schiffer a fost descoperită într-o discotecă din oraşul Dusseldorf, din vestul Germaniei, în 1987, iar la 19 ani poza pentru firma americană producătoare de îmbrăcăminte Guess. Astăzi, are 43 de ani şi este căsătorită cu regizorul Matthew Vaughn, alături de care are trei copii.

Naomi Campbell

Celebră pentru picioarele lungi, dar şi pentru temperamentul agresiv, vedeta în vârstă de 44 de ani este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite topmodele din lume, lucrând pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Prima ei apariţie publică a avut loc la vârsta de şapte ani, în videoclipul "Is This Love?" al lui Bob Marley.

Tyra Banks

Dacă în ultimii ani s-a confruntat cu probleme de greutate, astăzi frumoasa Tyra Banks pare că şi-a găsit echilibrul. Vedeta care a cunoscut consacrarea după ce a lucrat pentru Victoria's Secret este acum una dintre vedetele de televiziune cu cele mai mari câştiguri.

Elle Macpherson

Are 50 de ani şi se bucură în continuare de succes în lumea modei. Vedeta este căsătorită cu miliardarul Jeff Soffer, are doi copii şi a devenit femeie de afaceri. Colecţiile de lenjerie intimă lansate de fostul model se bucură de vânzări record.

Linda Evangelista

Şi-a început cariera la 12 ani. Astăzi, la 49 de ani, Linda Evangelista a rămas fidelă modelling-ului.

MAI MULT DESPRE: vedete, moda, Claudia Schiffer, fotomodele