Moartea lui Michael: intrebarile la care trebuie sa se raspunda

Nimeni pare sa nu stie nimic, familia vrea sa afle raspunsuri, autopsiile se confirma una pe alta, dar nu vin cu nimic nou, iar adevarul nu iese la iveala.

Nimeni pare sa nu stie nimic, familia vrea sa afle raspunsuri, autopsiile se confirma una pe alta, dar nu vin cu nimic nou, iar adevarul nu iese la iveala. Nimeni nu stie cu exactitate de ce a murit Michael Jackson.

Zilele trecute, Joe Jackson - tatal lui Michael, le-a spus jurnalistilor ca are foarte multe nelamuriri cu privire la moartea fiului lui, adaugand: "Nu-mi pot da seama ce s-a intamplat cu adevarat, dar oricum nu-mi prea place". Listei lungi de motive conform carora moartea starului pop se aseamana cu moartea lui Elvis Presley, i se adauga si acest mister.

Au trecut mai bine de 30 de ani de cand Elvis s-a stins si inca se mai fac anchete care sa stabileasca exact ce s-a intamplat. Acelasi lucru se intampla si cu Michael si probabil ca se va intampla si in viitor.

Cei de la Dailymail au publicat o serie de intrebari care planeaza asupra mortii artistului.

De ce a intarziat asa de mult apelul la 911?


Telefonul la 911 a fost efectuat la 50 de minute dupa ce i s-a facut rau lui Michael. Se pare ca cel care a sunat a fost Teddy, un agent de paza, care acum trebuie sa explice de ce nu a spus ca era vorba de Michael Jackson, in loc sa spuna ca este vorba despre "un domn" de 50 de ani.
Se presupune ca daca s-ar fi stiut ca este vorba despre artist, lucrurile ar fi mers mult mai repede.

Cine i-a administrat lui Michael doza finala?


Nu este nevoie sa se precizeze de fiecare data cat de periculoase erau cocktail-urile facute din analgezice si antidepresive, pe care le consuma Michael, oricine isi poate da seama. Intrebarile sunt urmatoarele: Michael le lua singur sau ii erau administrate de doctorul Conrad Murray, medicul pe care tocmai il angajase ca sa-l asiste pe toata perioada concertelor pe care le avea de urmat? Mai exista supozitia ca medicamentele i-ar fi fost prescrise de doctorul Tohme Tohme, un apropiat al artistului, despre care s-a aflat ulterior ca nu avea nicio pregatire medicala.

A fost vorba de sinucidere?


Nu mai este un secret ca Michael Jackson trecea printr-o perioada foarte grea, era foarte stresat din cauza celor 50 de concerte pe care le avea de sustinut la Londra. Artistul nu era foarte sigur ca poate duce programul la bun sfarsit si se indoia de capacitatea lui fizica de a face aceste lucru.
Chiar a fost auzit, cu cateva zile inainte sa moara, confesandu-se unui prieten: "Mai bine as muri. Nu mai pot fi cel dinainte. Sunt terminat". Perfectionist din fire, multi se intreaba daca nu cumva Michael a preferat sa iasa asa din... scena, decat sa se faca de ras.
1 Iulie 2009