Mihai Gâdea, pus la zid de o ţară întreagă. Cine-l apără pe Julio Iglesias Jr?

Mihai Gâdea şi emisiunea pe care o moderează la Antena 3 au ajuns, la sfârşitul săptămânii trecute, subiectul principal dezbătut de întreaga presă din România. Motivul? Moderatorul de la trustul deţinut de familia Voiculescu l-a pus pe Julio Iglesias Junior, care va susţine un concert în ţara noastră alături de tatăl său, să spună „Jos Băsescu“.

Imediat după emisiune, Mihai Gâdea a fost pus la zid de o ţară întreagă, iar echipa de management a artistului a dat un comunicat prin care anunţat că Julio Iglesias Junior nu cunoaşte limba română, iar când a spus „Jos Băsescu“ a crezut că este vorba de o replică de rămas bun, deoarece emisiunea de la Antena 3 era pe final. „Artistul nu şi-ar permite niciodată să vină la televiziune să spună, în cunoştinţă de cauză, 'Jos politicianul X' sau 'Jos politicianul Y'.

Julio Iglesias Junior a venit în România şi a acceptat invitaţia de a participa la emisiune pentru a vorbi exclusiv de concertele pe care le va oferi în România alături de tatăl său, Julio Iglesias. Este absolut regretabil gestul Antenei 3, de care ne delimităm total pe această cale“, au spus managerii cântăreţului.

Comunicatul oferit presei din România de către managementul lui Julio Iglesias Junior a fost postat şi pe pagina oficială a lui Julio Iglesias, marele artist arătând astfel că nu este de acord cu ce se întâmplă în emisiunile din ţara noastră.
Interesant este faptul că mesajul a fost scris în limba română, fiind dedicat în exclusivitate românilor.

Imediat, fanii din România ai artistului i-au răspuns acestuia în limba engleză, spaniolă şi română, cerându-şi scuze pentru gestul făcut de Mihai Gâdea. Potrivit celor de la Evenimentul Zilei, până sâmbătă, la ora 16.00, peste 4.000 de români de români au dat like-uri la comentariul marelui artist de pe pagina sa oficială de Facebook.
Aproape 2.000 de persoane au redistribuit mesajul cântăreţului şi câteva sute de fani au lăsat comentarii.

19 Mai 2015