Mihaela Rădulescu, mereu pe drumuri: „Trăiesc într-o ţară, iubesc în alta“

Vedeta a scris pe Facebook că s-a obişnuit să schimbe hainele de sport cu cele de scenă şi să treacă de la tocăniţă la soupe a l'oignon fără să clipească.

Mihaela Rădulescu a povestit că s-a obişnuit cu ritmul trepidant al vieţii sale, care o menţine tot timpul în mişcare, pe drumuri, dar este fericită pentru că face ce vrea şi ce-i place.

"Trăiesc într-o ţară, muncesc în alta şi iubesc în alta. În toate cele 3 ţări am o viaţă, nişte prieteni, nişte locuri care-mi plac şi nişte lucruri pe care ador să le fac.

Mereu mi-e dor de ceva sau cineva, mereu dau şi primesc un sărut de rămas bun, o îmbrăţişare caldă de bun-venit... Zbor, conduc, fac şi desfac bagaje şi încerc să nu pierd timpul cu nimic ce m-ar scoate din ritm, din starea activă, din vibraţia pozitivă, creativă...", a scris ea.

Vedeta a explicat cum reuşeşte să le facă pe toate. Pe scurt, totul depinde de organizare: "Situaţia mă obligă la o organizare personală impecabilă, dar şi la o permanentă adaptare.

Schimb haine de sport cu cele de scenă, dau franceza pe română, engleza pe germană la care fac progrese, trec de la tocăniţă la... soupe a l'oignon ori de la gulaş la schnitzel fără să clipesc şi nu mi se pare că vreau să schimb ceva... ce funcţionează bine aşa cum."