Mihaela Radulescu, intre campanii umanitare si un nou proces

Campania umanitara pentru Stefanut, promovarea unui nou anticonceptional si... un nou proces. Acestea sunt preocuparile Mihaelei Radulescu. Dupa ce parea ca s-a stins scandalul dintre Mihaela Radulescu si fostul ei sot, Elan Schwartzenberg, si ca au ajuns in sfarsit la un numitor comun, iata ca focul se aprinde din nou.

Campania umanitara pentru Stefanut, promovarea unui nou anticonceptional si... un nou proces. Acestea sunt preocuparile Mihaelei Radulescu.

Dupa ce parea ca s-a stins scandalul dintre Mihaela Radulescu si fostul ei sot, Elan Schwartzenberg, si ca au ajuns in sfarsit la un numitor comun, iata ca focul se aprinde din nou. Ieri, vedeta tv a deschis un nou proces la Judecatoria Sectorului 1, prin care cere blocarea conturilor milionarului, pe motiv ca acesta nu a mai platit, de trei luni, pensia alimentara pentru micutul Ayan.

Acesta este doar unul din lungul lant care s-a succedat de ceva timp incoace. Primul a avut ca scop castigarea custodiei baietelului, apoi a venit o plangere penala, tot pentru neplata pensiei alimentare, iar acum aceasta...

Termenul de judecata a fost stabilit pentru sfarsitul acestei luni, cel de ieri fiind amanat din cauza protestului grefierilor si a personalului auxiliar de la judecatorie.

Strange bani pentru Stefanut


Insa sa nu-ti inchipui ca Mihaela Radulescu isi ocupa timpul cu procese si lupte impotriva celui alaturi de care a trait 10 ani de zile. Dupa cum se stie, vedeta este o prezenta constanta in campaniile umanitare, iar stangerea fondurilor pentru copiii bolnavi reprezinta deja o carte de vizita pentru ea. Mihaela a fost cea care s-a implicat activ, atunci cand fetita Lianei Stanciu si a lui Mita, de la Bere Gratis, a avut nevoie de o suma foarte mare pentru operatia din Austria.

Istoria se repeta acum, in cazul lui Stefanut, un baietel de 3 ani, care sufera de beta Talasemie majora, o boala extrem de grava care duce, in final, la deces. Acest copil are insa o sansa, iar aceasta consta intr-o operatie care se poate face in Italia si care costa 170.000 de euro, bani pe care parintii nu-i au. De acest lucru se ocupa Mihaela Radulescu care, cu ajutorul mai multor persoane si al unor modalitati simple de donare, a reusit sa stranga, pana pe 14 aprilie, 73.955 euro. Mult, dar nu suficient! Stefanut mai are nevoie de 100.000 de euro.

"Nu mai e loc de cuvinte. Dar, daca doar ele pot cere ajutor pentru a salva o viata de copil, atunci le folosesc. Stefanut are beta Talasemie majora. Suna ca un blestem la orice varsta, dar la un copil atat de mic e parca o condamnare la moarte. 171.000 de euro costa transplantul de care are nevoie. As incepe cu un transplant de speranta, pe care le-o putem da lui Stefanut si parintilor lui. Incercati sa fiti o zi parintii lui Stefanut! Probabil v-ar sta sufletul in genunchi in fata oricarui om bun. Fii un om bun, salveaza viata unui copil", ne roaga Mihaela, prin intermediul blogului lui Stefanut.
16 Aprilie 2009