Mihaela Rădulescu: 10 imagini postate pe Facebook prin care îşi înnebuneşte fanii

1 Februarie 2016
Mihaela Rădulescu trăieşte o a doua tinereţe pe platourile TV, la emisiunea ”Românii au talent”. Se implică în show-ul difuzat de Pro TV şi face tot posibilul ca aceasta să rămână lider de audienţă. E o vedetă care a înţeles foarte bine că nu poţi rămâne în top dacă nu ai curaj şi dacă nu reuşeşti să comunici.

Un decolteu care aduce gloria

Vedeta ştie că o imagine în care lasă întredeschisă o fereastră spre sufletul ei îi va aduce tot binele din lume. Şi nici n-o trage curentul!

O sirenă bună!

Această imagine postată pe Facebook în vara anului trecut a făcut ravagii în presa tabloidă din România. Prezenta o nouă Mihaela gata să cucerească din nou publicul cu orice mijloace. Să nu-l uităm pe Felix!

Moş Crăciun sexy!

Mihaela Rădulescu şi-a salutat de sărbători fanii printr-o apariţie inedită: în costum de baie roşu care amintea de Pamela Anderson în Baywatch şi cu celebra scufie pe cap. Trebuie să recunoaştem, Crăciunul a fost mai bun.

O poveste de dragoste

Mihaela Rădulescu îşi suge degetul în faţa paraşutistului spaţial Felix Baumgartner. Nu i-a luat mult vedetei pentru a-l hipnotiza pe primul pământean care a depăşit viteza sunetului în cădere liberă.

În tanga, la micul dejun

O altă imagine postată de Mihaela Rădulescu pe pagina sa de Facebook care a sucit minţile fanilor. Deşi nu i se vede faţa, vedeta a confirmat că în minuscula piesă de lenjerie intimă se află ea, o femeie iubitoare, care-i găteşete bărbatului un mic dejun copios. Poftă bună, Felix!

Scandal în România provocat de austriac

Pe blogul său, Felix Baumgartner postează o imagine cu prietena sa (Mihaela Rădulescu) întinsă într-o piscină aflată în paradis. Imaginea a fost preluată de tabloidele din România şi e extrem de comentată de fani. Prietena lui Felix arată bine!

Mihaela Rădulescu şi balada sandvişului cu salam

S-a scris mult pe marginea acestei imagini postate de vedetă pe Facebook. Ea comentează că, din când în când, nu se poate abţine de la un desfrâu culinar cu salam. Cine se poate abţine? Salamul din imagine nu-i de Sibiu, e de Monaco.

Cu masca pe figură

Vedeta nu s-a dat niciodată în lături de la nimic pentru a-şi păstra frumuseţea. Aici face o baie de oxigen pentru a arăta de 20 de ani la cei aproape 50. Culmea e că reuşeşte!

În port, la Monaco

Mihaela Rădulescu este distrugătoare în această imagine cu puţină ceaţă (din Photoshop) în port la Monaco. Vedeta admiră ambarcaţiunile milionarilor, purtând un microscopic costum de baie, pregătindu-se de petrecere.

Poftă de pepene

Vedeta s-a imortalizat muşcând dintr-un pepene zemos. Arată bine şi le transmite admiratorilor că se bucură de viaţă.