Marea mahmureală. 4 copii de bani gata care beau în neştire. Cum se fac de râs?

11 Mai 2015
Minivacanţa de 1 Mai din acest an a adus din nou în atenţia presei o problemă gravă pe care o au beizadelele din România: merg în cluburi şi beau alcool până când sunt scoase afară pe braţe sau fac accidente.

Fata lui Meme nu s-a mai putut ţine pe picioare

Teodora Stoica, fiica lui Mihai Stoica, fostul preşedinte al Stelei, care se află acum în puşcărie, a făcut-o lată de 1 Mai. Tânăra a mers într-un club de pe litoral, de unde a ieşit beată, toată întâmplarea fiind filmată de paparazzii de la WOWbiz.

Fiica lui MM nu a ieşit însă în picioare din club, ci cărată pe braţe de nişte prieteni, iar odată ajunsă afară, a început să vomite.

Fiul lui Piţurcă abia se mai ţinea pe picioare

Alexandru Piţurcă, fiu fostului selecţioner Victor Piţurcă, a făcut-o lată pe litoral, la începutul acestei luni. Piţi Jr. a mers într-un club de fiţe din Mamaia împreună cu iubita lui, iar la ieşirea din local abia se mai ţinea pe picioare, din cauza alcoolului. Întreaga scenă a fost filmată de paparazzii de la WOWbiz.

Victoraş Micula a lovit un Ferrari de câteva sute de mii de euro

La sfârşitul lunii mai a anului trecut, Victoraş Micula, fiul miliardarului Viorel Micula, şi-a acroşat maşina, un Ferrari care costa peste 100.000 de euro, după ce s-a urcat beat la volan şi a fugit de poliţie. La alcooltest, rezultatul a fost 0,8 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă că avea o alcoolemie mai mare de 0,8 g/l alcool pur în sânge, limita dincolo de care, potrivit Codului Rutier, apare răspunderea penală, potrivit România TV.

Fiul lui Vasile Turcu a sărbătorit alături de stelişti

În urmă cu doi ani de zile, după ce Steaua a câştigat Cupa României, Marius Turcu, fiul lui Vasile Turcu, a sărbătorit alături de stelişti, deoarece la acea vreme se iubea cu Teodora Stoica, fiica preşedintelui Stelei.

Petrecerea a avut loc într-un local de fiţe, iar la ieşire, cei doi erau să cadă pe scări, dacă nu erau ajutaţi de un bodyguard să se ţină pe picioare. Întreaga scenă a fost filmată de paparazzii de la Cancan.