Lacrimi la TV: Cine plânge pentru audienţă? 7 vedete care jelesc în emisiuni

12 Februarie 2013
Televiziunile par a fi găsit, la începutul acestui an, cheia audienţelor în creştere: vedetele care jelesc în direct. Astfel, plânsul la TV a devenit un trend, în fiecare săptămână la emisiunile de divertisment existând câte un personaj care are ochii plini de lacrimi.

Simona Gherghe a plâns pentru Ioana Tufaru

Fiica regretatei Anda Călugăreanu este, din toamna anului trecut, mantaua de vreme rea a televiziunilor. Cum vă că ratingul este în scădere, producătorii emisiunilor de divertismen o invită pe Ioana Tufaru, pentru a o batjocori.

Şi la începutul acestei luni, Ioana a fost făcută de râs la televizor, în cadrul emisiunii „Acces direct“.

Văzând că foarte multă lume o atacă din cauza cazului Ioana Tufaru, Simona Gherghe a clacat în direct. Vedeta de la Antena 1 şi-a cerut scuze public Ioanei Tufaru şi a început să plângă. „Nu am vrut niciodată ca Ioana să se simtă umilită, batjocorită sau să creadă că cineva a vrut să râdă de ea. Nu a fost în intenţia mea să râd de oameni“, a spus printre lacrimi Simona Gherghe.

Andreea Marin şi lacrimile de crocodil

Fosta „Zână a Surprizelor“ a participat, în ultima zi a lunii ianuarie, la un eveniment caritabil desfăşurat la Palatul Parlamentului. După ce s-a lăsat mai multe zeci de minute aşteptată, Andreea Marin a dat nas în nas cu jurnaliştii chiar pe holurile încăperii unde urma să aibă loc evenimentul.

Iniţial, fosta soţie a lui Ştefan Bănică a fost toată un zâmbet, însă, la doar câteva minute distanţă, atunci când a fost întrebată despre cauza pe care o susţine, lupta pentru prevenirea HIV/SIDA în ţara noastră, Andreei Marin i-a curs pe obraz o lacrimă.

După alte doar câteva minute, Andreea Marin a zâmbit larg, alături de celelalte vedete prezente la eveniment, ba chiar a şi râs minute bune.

Calculându-şi bine fiecare mişcare, Andreea Marin şi-a mai ales un moment prielnic pentru a mai vărsa câteva lacrimi. Cu doar câteva minute înainte de a se termina evenimentul, în timp ce pe scenă o formaţie cânta melodia „Găseşte-ţi calea“, „Zâna“ a început din nou să plângă.

După acest moment aşa zis trist, vedeta a devenit, din nou, foarte bine dispusă şi zâmbitoare şi a început să acorde interviuri, într-o manieră foarte relaxantă.

Mihai Mitoşeru, lacrimi pentru fosta logodnică

La începutul acestei luni, Mihai Mitoşeru a fost invitat în platoul emisiunii „WOWbiz“, pentru a vorbi despre accidentul de maşină petrecut în anul 2000, atunci când şi-a pierdut logodnica.

„Ştiu că sunt puternic şi că lumea nu este obişnuită să mă vadă aşa, dar sunt şi eu om“, a spus Mitoşeru, în momentul în care a izbucnit în lacrimi.

Andreea Mantea a plâns după Ştefan Stan

Prezentatoarea de la Kanal D s-a despărţit, la începutul acestei luni, de iubitul ei, Ştefan Stan. Andreea Mantea a apărut în platoul emisiunii „WOWbiz“ cu ochii în lacrimi, din cauza faptului că Ştefan a anunţat-o prin intermediul presei că se desparte de ea.

„A fost o după-amiază incredibilă. Andreea Mantea a aflat în timpul şedinţei de sumar că s-a despărţit de Ştefan Stan. Te simţi bine, Andreea?“, a întrebat-o Mădălin Ionescu pe colega lui. Cu toate că a încercat să răspundă, Andreea Mantea nu a putut să spună nimic, ci a început să plângă mai tare.

Ştefan Stan a plâns şi el după Andreea Mantea

La o seară după ce Andreea Mantea a plâns în direct în studioul emisiunii „WOWbiz“, Ştefan Stan a fost invitat la „Cancan TV“. Întrebat despre relaţia pe care a avut-o cu focoasa brunetă, cântăreţul a izbucnit şi el în lacrimi.

Ilinca Vandici a început să plângă din cauza lui Ştefan Stan

Văzându-l pe Ştefan Stan că plânge, Ilinca Vandici nu s-a mai putut abţine şi a izbucnit şi ea în lacrimi. Din câte se pare, prezentatoarea de la „Cancan TV“ a fost atât de impresionată de vorbele pline de pasiune ale lui Ştefan Stan pentru Andreea Mantea, încât nu a mai putut să-şi stăpânească emoţiile.

Adelina Pestriţu, lacrimi pentru patrupedul ei

Tot la începutul lunii februarie a apărut şi Adelina Pestriţu în direct la TV cu ochii în lacrimi.  Vedeta de la Kanal D a fost victima unei farse puse la cale de către colegii ei de trust. Cu ocazia zilei de naştere a Adelinei, cei de la Kanal D s-au gândit să i-o fure pe Noby, căţeluşa prezentatoarei.

Adelina şi-a căutat căţeluşa peste tot, iar momentul cel mai tensionat a fost atunci când un coleg i-a adus vedetei zgarda patrupedului. În acel moment, Adelina Pestriţu a izbucnit în lacrimi.

„M-am speriat foarte tare pentru că o iubesc extrem de mult, iar eu nu exist fără ea. Şi când vin la filmări, întâi intră Noby şi apoi eu. Nu plecam acasă dacă nu o găseam“, a spus Adelina Pestriţu la „WOWbiz“.