Jennifer Lopez şi cele 5 victime masculine

Divorţează după 7 ani de căsnicie şi se zvoneşte că şi-a găsit deja un nou iubit, cu 11 ani mai tânăr decât ea. Frumoasa cântăreaţă a avut o viaţă amoroasă tumultoasă, cu două divorţuri până în prezent şi unul în desfăşurare.

A fost desemnată în acest an drept cea mai frumoasă femeie în lume de către revista People şi la vârsta de 41 de ani, Jennifer reuşeşte să dea clasă multor femei, prin simplitate şi eleganţă. Deşi mamă a doi gemeni şi cu un program foarte încărcat, vedeta reuşeşte să arate mai bine decât multe dintre colegele mult mai tinere decât artista. Aceste calităţi i-au adus de-a lungul anilor admiraţia unui număr mare de bărbaţi celebri şi nu numai. Ojani Noa, Puff Daddy, Chris Judd, Ben Affleck şi Marc Anthony sunt bărbaţii importanţi din viaţa frumoasei Jennifer, de când aceasta a cunoscut celebritatea. Niciunul însă nu a reuşit să rămână alături de vedetă prea mult timp.

Ojani Noa, chelnerul devenit soţ de vedetă


S-au întâlnit într-un restaurant în 1997, unde Ojani lucra ca ospătar şi a fost dragoste la prima vedere. În acelaşi an s-au şi căsătorit. Mariajul însă nu a fost unul de lungă durată şi, după 11 luni, a venit şi divorţul. Însă divorţul nu l-a scos Ojani total din viaţa vedetei. Acesta a şantajat-o în nenumărate rânduri cu înregistrări intime, iar cântăreaţa s-a luptat ani de zile prin tribunale pentru a-l împiedica să facă publice imaginile filmate în timpul scurtei lor căsnicii.

Sean P. Diddy Combs - dragoste şi scandal


A urmat relaţia cu cântăreţul hip-hop Sean P. Diddy Combs, relaţie care a durat doi ani şi jumătate. În această perioadă, Jennifer a fost martora unor scandaluri şi asta din cauza anturajului din care făcea parte Diddy. Ultimul de acest gen care a avut loc într-un bar şi în care a fost implicată şi o armă a provocat despărţirea celor doi.

Cris Judd, 6 luni de căsnicie


Soţul cu numărul doi a fost dansatorul Cris Judd care a apărut în clipul "Love Don’t Cost a Thing". S-au căsătorit în 2001, însă nici această căsnicie însă nu a durat mult. După numai şase luni cei doi au ales să se despartă şi asta pentru că Jennifer s-a îndrăgostit pe platourile de filmare ale peliculei "Gigli", de partenerul ei, Ben Affleck.

Ben Affleck, amor pe platourile de filmare


Nici nu se încheiase divorţul dintre Jen şi Cris şi în 2002 vedeta acceptă să devină logodnica actorului Ben Affleck. Nici această relaţie nu a fost una de lungă durată, cei doi despărţindu-se în 2004.

Marc Anthony i-a dăruit vedetei doi copii


Cea mai lungă relaţie şi căsnicie a fost cea alături de cântăreţul Marc Anthony, cu care are şi doi copii. Deşi nimic nu părea a anunţa probleme legate de mariaj, cei doi hotărăsc ca după 7 ani să divorţeze. S-au căsătorit în 2004, iar în februarie 2008 Jennifer a devenit pentru prima dată mamă, aducându-i pe lume pe gemenii Max şi Emme.

Cei doi susţin că decizi de a divorţa a luată de amândoi: "Am hotărât să punem capăt căsătoriei. A fost o decizie foarte grea. Este un moment dureros pentru noi şi apreciem dacă ne respectaţi intimitatea".