Iubiţii penali. 4 vedete ai căror parteneri au probleme cu legea

9 Decembrie 2014
Majoritatea oamenilor de afaceri din România au ajuns, în ultimii ani, pe mâna procurorilor, din cauza afacerilor dubioase în care au fost implicaţi.

Soţul Cristinei Rus, fraudă de 13 milioane de euro

Dragoş Bîlteanu, soţul cântăreţei Cristina Rus, a fost săltat zilele trecute de mascaţi şi dus la audieri. Acesta este anchetat într-un dosar din care fac parte mai multe persoane acuzate de manipularea pieţei de capital, delapidare şi spălare de bani. Din câte se pare, frauda este de 13 milioane de euro.

Soţul Loredanei Groza, cercetat în libertate

Săptămâna trecută, procurorii şi poliţiştii au efectuat 41 de percheziţii în Bucureşti, judeţele Dâmboviţa, Ilfov, Argeş şi Brăila, într-un caz de evaziune fiscală, cu prejudiciu de milioane de lei. Principalul vizat ar fi Adrian Sârbu, însă cei care au avut de suferit, până acum, sunt foştii şi actualii săi angajaţi.

Parchetul a început urmărirea penală a 32 de persoane, însă doar 11 au fost arestate pentru 30 de zile. Printre cei audiaţi s-a regăsit şi Andrei Boncea, soţul Loredanei Groza, care nu a fost însă arestat.

Soţul Cristinei Spătar, cercetat pentru evaziune fiscală

În luna octombrie, Alin Ionescu, soţul cântăreţei Cristina Spătar, a fost arestat, fiind cercetat pentru evaziune fiscală şi acuzat că a înşelat statul cu aproximativ 10 milioane de euro.

Imediat după ce oamenii legii l-au luat pe soţul ei, Cristina Spătar a fost la mănăstire şi s-a rugat pentru soţul ei, după care a decis să se închidă în casă şi să nu mai vorbească cu nimeni.

Soţul Mariei Marinescu, traficant de droguri

Frank Colin, soţul Mariei Marinescu, a fost arestat la începutul acestui an, fiind acuzat că face trafic de droguri. Imediat după ce Frank a ajuns la puşcărie, vedeta a afirmat că va divorţa, însă în toamnă, înainte de ultimul termen al procesului, Maria a afirmat că s-a răzgândit.