Isterie TV: Cine cu cine se mai ceartă, 6 scandaluri la TV

11 Februarie 2012
Un nou an, noi scandaluri menite să ridice cota unora dintre personajele despre care ori nu se ştie nimic, ori nu s-a mai auzit de multă vreme. O modă veche în lumea mondenă care, din păcate, încă funcţionează destul de bine. Astăzi vom face o trecere în revistă a scandalurilor care au făcut cele mai multe valuri în showbizul românesc în ultimele două săptămâni.

Talismanii s-au regăsit după 5 ani de tăcere

"Alin este beţiv", "Tavi nu ştie să cânte". Acestea nu sunt singurele, dar cu siguranţă sunt cele mai dure replici pe care le-am auzit în scandalul celor doi foşti colegi de trupă. Ruptura petrecută acum 5 ani a uimit pe toată lumea, însă atunci, pentru că încă aveau mare succes, cei doi artişti nu au considerat că un scandal le-ar aduce un plus de imagine. Astăzi când nici unul şi nici celălalt nu se bucură de o notorietate de speriat, puţin circ le-a picat mănuşă. Fix din acest motiv, timp de câteva zile bune, telespectatorii au putut urmări un spectacol grotesc, acuzaţii care mai de care mai dure, ameninţări şi provocări nedemne de doi artişti care mai ieri încălzeau inimile domniţelor vrăjite de bărbăţia lor. "Am o părere proastă despre acest scandal. Doi prieteni, doi colegi de scenă nu trebuie să se comporte aşa. Trebuie să îşi strângă mâna şi gata. Porcăiala asta nu aduce niciun bine, nici pentru ei, nici pentru oameni. Amândoi cred că au şi calităţi şi defecte, dar nu cunosc care a greşit mai mult. Am auzit şi de varianta asta cu Larisa, dar nu cred că ea e genul de fată care să dea cu pumnul în masă, cred că ea doar îşi dădea cu părerea. Nu de la ea s-a produs ruptura, totul a pornit de la bani, de acolo li s-a tras", a declarat Adriana Bahmuţeanu la Acces Direct, întrebată fiind ce părere are despre acest scandal născut peste noapte.

Carmen Şerban, suspectă de lesbianism

De câteva zile, la TV apare constant o duduiţă care declară că s-a iubit cu artista Carmen Şerban. Despre timişoreancă ştim clar că a avut numai relaţii cu bărbaţi, niciodată nu a planat asupra ei suspiciunea că ar avea alte înclinaţii sexuale. Vizibil afectată de acest scandal, artista neagă afirmaţiile pe care le face tânăra de 19 ani. "Nu sunt o pedofilă şi nici lesbiană nu sunt. Pe fătuca asta am ajutat-o pur şi simplu din milă şi pentru că îl cunoşteam pe acel bărbat despre care ea a spus că este tatăl ei, iar el îmi spusese înainte să plece din România că are o fată la Piatra-Neamţ pe nume Ana. Acum sunt sigură că am fost ţinta unor boschetari din suburbiile oraşului Focşani (căci ea pe acolo îşi face veacul) şi care inventează nişte poveşti ce par, la prima vedere, credibile. Recunosc că am fost oarbă si fraierită pentru că am crezut în povestea ei şi pe deasupra am mai şi ajutat-o, din milă".

Pe de altă parte, Ana Ilie declară: "M-am cunoscut cu Carmen pe Internet. Mi-a povestit despre o decepţie de-a ei în dragoste, se vedea că suferă, apoi mi-a spus că, de fapt, pe ea o atrag femeile şi că nu simte pentru mine o simplă prietenie, ci ceva mai mult. Eu nu i-am spus nimic pe moment, dar m-a încântat ideea. Cred că statutul ei social m-a influenţat, aveam 17 ani şi îmi surâdea ideea de a avea o relaţie cu Carmen Şerban. A venit la Piatra Neamţ să mă vadă, am stat 3 zile acolo, apoi m-a luat la Bucureşti. Eu am acceptat, mă îndrăgostisem. Ea era însă foarte geloasă, nu mă lăsa să vorbesc nici cu bunica. Am ales să mă despart de ea, dar am suferit foarte mult. La două luni de la despărţire mi-am făcut un tatuaj pe picior, din dragoste pentru ea. Este vorba de un crin, floarea ei preferată, şi iniţialele de la numele ei 'C' şi 'Ş' ", a spus fosta "iubită" a cântăreţei.

Supusă testului cu detectorul de minciuni, s-a constatat că presupusa amantă minte, relaţia cu vedeta fiind doar o închipuire. Rezultat pe care, însă, aceasta nu-l recunoaşte, fiind dispusă să mai facă o dată testul.

Luis Lazarus, atac dur la Meme, fosta iubită

Devenită de curând reporter la "Un show păcătos", Mihaela Moise, alias Meme, a devenit brusc ţinta mai multor atacuri, diverse persoane trezindu-se brusc să spună nişte adevăruri mai vechi despre ea. Una dintre aceste persoane este chiar fostul ei iubit, Luis Lazarus, bărbatul care a ajutat-o să intre în televiziune.

"Eu când am luat-o pe ea am găsit-o la OTV unde stătea de vreo 4 luni fără niciun salariu pentru că nu era în stare să dea un stand-up. Eu i-am spus lui Diaconescu 'Băi, tipa asta pare că ar avea' -  că nu avea studii, n-avea nimic. Am văzut că a scris pe Facebook că are facultatea de jurnalism. A făcut un semestru şi a luat trei restanţe şi după aia au dat-o ăia afară. Da, mă rog, merge pe Facebook să scrii că ai orice! Problema este că eu am încercat s-o rafinez. De ce? Pentru că cineva de acolo, de la OTV s-a oferit să mi-o furnizeze ca şi ajutor, pentru că eu aveam vreo două mii şi ceva de dosare pe care trebuia să le pun într-o ordine şi n-avea cine! Nu am avut niciun interes să am o relaţie cu ea.  Deci chiar n-am avut. Dar ea din start, de prima dată când a venit, a zis 'Poate mă îndrăgostesc de dvs, domnu' Lazarus'. Deci asta a fost prima frază, când a intrat în birou, din start. Eu am zis că glumeşte, că nu mi se părea interesantă, sincer", a mărturisit Luis Lazarus despre Mihaela Moise.

Despre relaţia cu Meme, Luis Lazarus a povestit că au existat mai multe momente. "Păi aici au fost mai multe tempo-uri, mai multe momente. Momentul unu: când am stat nişte luni de zile, nu am avut nicio treabă cu ea. Momentul doi: când am plecat la o acţiune în ţară, la un caz, şi am făcut amor. Şi a fost o chestie interesantă, aşa, ştii? Mi s-a părut fâşneaţă aşa, un pic mai spontană, mai... Ştii, când te potriveşti în pat cu cineva, ţi se pare că e OK. Dar asta a fost o treabă mică, aşa, ca durată în timp, pentru că după aia au început problemele. La vreo câteva luni, a dus-o cineva la două acasă, la trei a luat-o altcineva. Si a plecat până la vreo şapte dimineaţa. Mă refer la plecarea de la OTV, cum eram amândoi acolo.  Şi eu am rămas şocat! Dar eu m-am chinuit s-o educ pe asta vreo şase luni şi ea are acelaşi aluat", a mai povestit Luis Lazarus despre relatia cu fosta sa iubita.

"Am încercat din răsputeri să o rafinez şi să o aduc la un nivel. Ok, nu s-a putut, nu e nimic rău. Sunt oameni care nu pot fi rafinaţi şi care trag tot la şatră. Dacă ei trag tot la şatră... Păi da ce, e jignire asta? (...) Acum aud că ea afirma că ar fi stat cu Salam să-l consoleze vreo două luni de zile. Eu habar n-am avut de chestia asta. Ceea ce m-a deranjat pe mine, ea în loc să-şi vadă de treaba ei, a început să mă atace. Tipa era foarte colerică şi agresivă. Ce fel de bătaie? Dacă îi dădeam una o făceam afiş", a concluzionat Luis Lazarus.

Sânziana Buruiană şi Meme, păruială în direct

Cele două domnişoare au fost pe punctul să se păruiască, la propriu, în direct în emisiunea lui Capatos. Cele două se acuză reciproc că au făcut sex pe bani. Sânziana Buruiană, speriată că ar putea să se supere iubitul ei când aude aceste lucruri, a sărit să o bată pe fosta iubită a lui Lazarus, uitând că se află în direct, la TV. "Doamne cât minte, taică-su e pe moarte şi ea minte. Eşti o jegoasă şi o zdreanţă ordinare. Jegoasa dracului. Cum poate să mintă aşa? E o curvă, o penală, o jigodie ordinară. Să plece în morţii-mă-sii", a spus Sânziana Buruiană care a sărit să îi dea o lecţie Mihaelei Moise.

"Dacă mai zice ceva de tata, eu o bat. Eu nu mai stau mă lângă isterice d-astea", a răspuns Meme care s-a ridicat de pe canapea de frică să nu fie luată la pumni de fosta sa prietenă.

În joc a intrat şi Leo de la Strehaia despre care se spune că le-a plătit pe Buruiană şi pe prietenele ei să facă sex cu el.

Dan Capatos a intrat în conflict cu Simona Gherghe

Se pare că piţipoancele au o influenţă foarte mare în mondenul românesc. Nu este suficient că se porcăiesc 24 de ore din 24, dar au reuşit să-i învrăjbească şi pe cei care le invită la emisiunile lor. Primii care au căzut pradă acestor poveşti şi au ajuns să se certe sunt chiar colegii de televiziune, Dan Capatos şi Simona Gherghe. Click.ro explică faptul că disputa celor doi prezentatori a pornit de la faptul că Sânziana Buruiană i s-a plâns Simonei că marţi seară, la "Un show păcătos", ar fi fost atrasă într-o cursă. "Eu am crezut că Meme va intra prin telefon şi îşi va cere scuze, nu că va veni în platou să facă scandal", a declarat Sânziana.

Deranjat de faptul că Simona Gherghe a sugerat faptul că emisia lui Dan Capatos ar fi aranjată, moderator a răbufnit în direct: "Eşti ultima persoană la care m-aş fi gândit că m-ar putea acuza că fac manevre la emisiune. Ai nouă sezoane ale emisiunii pe care le poţi urmări, ca să vezi că nu am făcut manevre. Să nu se înţeleagă vreodată că fac aranjamente. Prefer să am o ediţie proastă decât să dau o făcătură. Se practică astfel de lucruri. Şi tu ştii foarte bine!". "Dan Capatos, nu eu te-am acuzat, ci am citat din ce-a spus Sânziana", a ripostat moderatoare "Acces direct".

Ilie Năstase nu mai are loc de ziarişti

Fostul mare tenismen trece printr-o perioadă nefastă din punctul de vedere al imaginii publice. În primul rând, Năstase este acuzat de Ruxandra Dragomir, actualul Preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, că pe vremea când ocupa acest post, fostul sportiv ar fi făcut mai multe inginerii financiare descoperite acum, la verificarea actelor contabile. Una dintre presupusele probe depuse de către FRT la DNA e un ordin de plată, datând din 29 aprilie 2003, prin care Ilie Năstase, pe atunci şef al FRT, plătea suma de 40.200 de lei, reprezentând un „comision de 15%", către Amalia Teodorescu, prietena şi, ulterior, soţia sa. Comisionul respectiv ar fi reprezentat un procent din suma totală a sponsorizării pe care BRD a acordat-o Federaţiei de Tenis pentru organizarea unei competiţii la Bucureşti. Ilie Năstase a recunoscut comisionul acordat fostei sale prietene şi soţii, însă a venit şi cu o justificare: "Cât am fost preşedinte am spus că oricine vine cu sponsori are 15% din contractul respectiv. Amalia a făcut-o şi federaţia a plătit procentul. La fel s-a întâmplat şi cu alte persoane".

Iritat de acest scandal, Ilie Năstase s-a răzbunat pe ziarişti, acum câteva zile la sosirea în ţară. Enervat că a fot aşteptat de presă la aeroport, Nasty a răbufnit: "Bă, tu eşti prost? Bă, eşti prost? Vrei să te iau la bătaie? Băi, tâmpitule, pleacă mă dracu de aici! Băi, paparazza dracului! Paparudă! Ăsta e şi mai prost că şi râde. Eşti şi gras, şi prost!".