Invazia celebrităţilor la Antena 1. Află ce vedete au semnat cu trustul Intact!

7 Februarie 2014
În timp ce în presă circulă tot mai multe informaţii despre perioada proastă prin care trece postul Pro TV, se pare că Antena 1 profită şi semnează cu tot mai multe vedete.

Andreea Mantea este noua „burlăciţă“

După ce şi-a încheiat socotelile cu postul Kanal D, Andreea Mantea a stat o perioadă „pe bară“, iar acum a ajuns în curtea celor de la Antena 1. Focoasa brunetă a acceptat provocarea de a încerca să-şi găsească jumătatea în cel de-al doilea sezon al emisiunii „Burlăciţa“, iar sute de domni din toată ţara s-au înscris la casting în speranţa că vor reuşi să-I cucerească inima Andreei. Dintre aceştia, doar 20 vor avea ocazia să o cunoască personal pe burlăciţă, chiar în primul episod al reality show-ului.

Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu readuc „Vacanţa Mare“

După ce au făcut istorie la Pro TV, iar apoi au trecut în echipa Kanal D, Mugur Mihăescu şi Radu Pietreanu merg acum cu „Vacanţa Mare“ la Antena 1. Informaţia a fost oferită în exclusivitate de paginademedia.ro. Alături de ei vor mai lucra şi regizorii Iura Luncaşu şi Alex Cseh, care au fugit de criza din MediaPro direct la rivalii din Băneasa.

„Serviciul Român de Comedie“ se mută la postul din Băneasa

Se pare că „Serviciul Român de Comedie" („SRC") este în discuții avansate pentru a se transfera la Antena 1. Conform  informației lansate de paginademedia.ro, echipa emisiunii difuzate până anul trecut de PRO TV e la un pas să bată palma cu trustul din Băneasa. Interesant este că actorii din „SRC", mai puțin Toni Grecu, vor mai apărea pe sticlă la PRO TV și după terminarea contractului, întrucât aceeași echipă face parte și din producția „Spitalul de demență", notează ziarul Click.

Horia Vârlan, în juriul unei emisiuni cu copii

După ce i-a făcut pe români să ofteze uitându-se la bucatele alese pregătite în show-urile culinare de la Prima TV, Horia Vîrlan a decis că a venit momentul unei schimbări în carieră. Maestrul va fi jurat într-o emisiune pentru copii, care va debuta în această primavară, la Antena 1, notează Libertatea.

Vlădău, alături de Mantea la „Burlăciţa“

Cel de-al doilea sezon al reality show-ului „Burlaciţa” va începe în această primăvară la Antena 1. Peisajele de vis, luxul şi extravaganţa contimentate cu pasiune şi surprize vor fi ingredientele acestui sezon al celui mai romantic şi, totodată, pasional reality show al momentului. Rolul gazdei show-ului a fost adjudecat de nimeni altul decât fostul burlac Bogdan Vlădău. „Emisiunea „Burlăciţa” este o provocare pentru mine şi îmi doresc din suflet să o trec cu bine. Sunt foarte onorat de încrederea pe care Antena 1 mi-a acordat-o şi o să fac tot ce pot ca să nu dezamăgesc”, mărturiseşte prezentatorul emisiunii, Bogdan Vlădău.

Monica Anghel şi Alex Velea, la „Te cunosc de undeva“

Cel de-al cincilea sezon al supershow-ului  “Te cunosc de undeva!” vine cu schimbări spectaculoase, din primăvară, la Antena 1! Monica Anghel, Delia, Pepe și Andrei Aradits sunt jurații noului sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”!

Și echipa concurenților este una de senzație. Andreea Bănică, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruț, solistul trupei Deepcentral, Florin Ristei și Alex Mațaev (câștigătorul, respectiv finalistul celui de-al treilea sezon X Factor) vor fi protagoniștii spectacolului transformărilor care, și de data asta, se anunță senzațional.