Instagram. Cele mai sexy fotografii de Paşte ale vedetelor

13 Aprilie 2015

Supermodelele şi actriţele cu forme perfecte nu ratează nicio ocazie de a-şi realiza poze provocatoare pe care apoi să le posteze pe reţelele de socializare, spre încântarea miilor de fani care le urmăresc.

De Paşte, starurile s-au fotografiat în ipostaze sexy, îmbrăcate în iepuraşi. Iată câteva dintre fotografiile postate de acestea pe Instagram:

Kate Upton

Modelul american Kate Upton a postat una dintre cele mai sexy imagini de Paşte. Kate apare într-o ipostază provocatoare, îmbrăcată într-o lenjerie albă şi purtând urechi şi codiţă de iepuraş.

Behati Prinsloo

Supermodelul namibian Behati Prinsloo, soţia celebrului Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, s-a costumat în ou de Paşte şi a postat fotografia pe Instagram.

Diane Kruger

Actriţa de origine germană Diane Kruger a postat pe Instgram o imagine foarte sexy, alături de mesajul "Versiunea mea de Iepuraş de Paşte".

Kendall Jenner

Şi supermodelul Kendall Jenner, sora mai mică a mult mai celebrei Kim Kardashian, s-a pozat într-un mod inedit de Paşte. Kendall poartă numai un pulover cu glugă şi urechi de iepuraş, din dantelă neagră.

Emily Ratajkowski

Modelul şi actriţa americană Emily Ratajkowski a postat pe Instagram una dintre cele mai îndrăzneţe imagini în ziua de Paşte. Vedeta s-a pozat nud, purtând numai o mască în formă de iepure pe cap şi pantofi stiletto argintii.

Dita Von Teese

Starleta americană Dita Von Teese s-a fotografiat îmbrăcată într-un corset negru cu decolteu adânc, una dintre piesele vestimentare care au consacrat-o, ţinând un iepure în braţe. Fosta soţie a lui Marilyn Manson a postat fotografia pe Instagram, însoţită de mesajul "Paşte fericit!"

MAI MULT DESPRE: paste, vedete, staruri, poze sexy, Instagram