Inna: 5 fiţe de vedetă şi care sunt motivele pentru care a ajuns aici

Indiferent de ce se spune, este clar, Inna a ajuns la performanţa de a deveni cel mai bine vândut artist din România. Sigur, dacă privim în trecut vom observa clar diferenţele dintre Inna de acum şi Inna de acum câţiva ani, nu foarte mulţi dacă stăm să ne gândim că în urmă cu 4 ani apărea la Teo în emisiune.
Indiferent de ce se spune, este clar, Inna a ajuns la performanţa de a deveni cel mai bine vândut artist din România. Sigur, dacă privim în trecut vom observa clar diferenţele dintre Inna de acum şi Inna de acum câţiva ani, nu foarte mulţi dacă stăm să ne gândim că în urmă cu 4 ani apărea la Teo în emisiune. Atunci avea 21 de ani şi se prezenta cu numele ei real: Elena Alexandra Apostoleanu.

Între timp a intervenit marea schimbare atât la nivel estetic, cât şi din punct de vedere profesional. Privită din exterior, este evident faptul că în spatele produsului Inna stă o echipă întreagă care munceşte ca să iasă bine proiectul. Bunăoară, au luat-o pe Elena Alexandra Apostoleanu, au cizelat-o, i-au scos aluniţa, au coafat-o, au îmbrăcat-o, au învăţat-o un pic de engleză, i-au făcut piese facile, cu versuri uşor de memorat, au învăluit-o în mister, i-au obţinut contracte grase, fie că vorbim de cele de publicitate sau de spectacole, şi au transformat-o în Inna, vedeta care umple stadioane în străinătate.
De aici, până la pretenţiile şi fiţele de vedetă nu a mai fost decât un pas.

1. Inna, un artist mult prea scump pentru România


Probabil că sunt mulţi cei care se întreabă de ce Inna nu cântă în România. Ei bine, este foarte simplu. Nivelul la care a ajuns în străinătate o face să devină o vedetă din România pe care România nu şi-o mai permite. Bunăoară, tariful Innei, chiar şi pe timp de criză, este de 15.000 de euro pentru 45 de minute, reuşind astfel să-l întreacă pe cel mai scump artist din România, Ştefan Bănică Jr. care, împreună cu trupa lui, percepe o taxă de 12.000 de euro. Oricum, concertele din România nu sunt obiectivele numărul unu pentru artistă, dacă este să ne luăm după ce spun apropiaţii ei: "Inna va cânta în România doar la ocazii speciale, în rest, are în străinătate programate foarte multe spectacole, pe câteva luni de acum înainte. Printre concerte, ea le pregăteşte fanilor şi multe alte surprize, piese noi, videoclipuri".

2. Inna a făcut scandal în avion


Totul s-a întâmplat pe 20 august, anul trecut, în timpul unei curse care o ducea pe artistă la Barcelona. Nemulţumită că trebuia să suporte drumurile făcute de ceilalţi pasageri către toaletă, Inna a făcut o criză şi a bătut în uşa pilotului pentru a-i cere să le interzică pasagerilor să-i deranjeze călătoria, potrivit cancan.ro.

Vedeta s-a ridicat de pe scaun, a ignorat stewardesele care încercau să o calmeze, a bătut în uşa pilotului şi l-a rugat să ia măsuri: "Vă rog frumos să faceţi ceva! Nu se poate să am bilet la business class şi să se plimbe toată lumea pe aici", a strigat solista.
În cele din urmă, însoţitoarele de bord au încercat să-i facă pe plac, iar Inna s-a potolit.

3. Inna şi-a luat casă de sute de mii de euro


În plină criză, în 2010, artista nu s-a uitat la bani şi a dat 200.000 de euro pe o vilă în Pantelimon. Ce-i drept, dacă ne gândim că imobilul respectiv costa 600.000 de euro înainte de criză, artista nu este numai o vedetă internaţională, dar este şi o bună afaceristă. Casa e spaţioasă şi arătoasă - are circa 300 de metri pătraţi, un living uriaş la parter şi dormitoare la etaj -, plus că "vine la pachet" cu un garaj şi cu o grădină măricică.



4. Inna a venit din cer la Arenele Romane


Sigur, spectacolele grandioase vor să compenseze oarecum faptul că vedeta nu stă chiar foarte bine la capitolul voce. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la concertul pe care l-a susţinut în luna mai, anul trecut, la Arenele Romane din Bucureşti. Atunci, asemenea unei vedete de calibru internaţional, bruneta s-a lăsat aşteptată şi când, în sfârşit a apărut, a coborât direct din cer, dintr-un elicopter închiriat special pentru acest eveniment.

5. Inna şi-a jignit iubitul în timpul concertului


Pare-se că de fiţele Innei nu se lovesc doar fanii, colegii de avion sau organizatorii de evenimente. Însuşi iubitul artistei, care este şi manager a simţit pe pielea lui ce înseamnă să lucrezi cu un...
megastar. Pe 2 februarie 2011, în timpul unui concert pe care l-a susţinut într-una dintre cele mai luxoase locaţii din Dubai, Inna şi-a jignit iubitul în faţa fanilor din cauza unei greşeli pe care a făcut-o acesta în desfăşurătorul concertului. Dintr-o eroare sau din neatenţie, Lucian a selectat o altă melodie decât era prevăzută în desfăşurator. Luată prin surprindere, Inna i-a aruncat o privire tăioasă şi, imediat, s-a întors către publicul care număra peste 2.000 de oameni şi a strigat în microfon "Stupid DJ!" (n.r. - DJ prost), făcând referire la Lucian. Mai târziu, "victima" a încercat să dreagă busuiocul: "A fost una dintre glumele pe care le facem frecvent în show-urile noastre", a declarat atunci Lucian Ştefan pentru Cancan.
17 Martie 2012