Iarna vedetelor. Smiley e fericit şi îşi împărtăşeşte bucuria cu fanii săi

19 Ianuarie 2016
Mulţi au fost îngroziţi de ninsorile bogate din sudul României. Dar n-a fost cazul vedetelor şi al copiilor. Primele au folosit această ocazie să posteze imagini de iarnă pe Facebook şi Instagram, iar cei mici s-au bucurat de săniuş şi de o zi de vacanţă venită pe nepusă masă.

Smiley se bucură de iarnă

Printr-o imagine haioasă în care râde, fiind acoperit de gluga hainei, artistul îşi îndeamnă fanii să iasă din case şi să se bucure de zăpadă.

Mircea Badea, Carmen Brumă şi fiul pe sanie

Starul Antenei 3 nu a ţinut cont de sentimentul de panică împrăştiat de televiziunile de ştiri în legătură cu ”iadul alb” şi a ieşit din casă alături de iubita lui Carmen Brumă şi de fiul lor, Vlad. Badea a tras la sanie în Parcul Tineretului spre bucuria celui mic.

Connect-R, Maya şi iarna

Celebrul solist şi-a scos fiica din casă şi împreună şi-au făcut o fotografie pe care au postat-o pe Facebook. Artistul demonstrează că e un tată grijuliu care nu-şi cocoloşeşte fiica.

Andreea Marin, selfie în zăpadă

Zâna surprizelor a ieşit din casă împreună cu fiica ei Violeta. S-au dat cu sania şi s-au bucurat de anotimpul rece. Vedeta şi-a făcut şi un selfie pentru fanii ei de pe Facebook.

Cătălin Măruţă şi Andra au dat zăpada

Realizatorul show-ului Pro TV împreună cu soţia sa au ieşit din casă şi au pus mâna pe lopeţi. Asta până când şi-au făcut o poză. Cei doi s-au distrat prin nămeţi şi părea că nu le prea pasă de codul portocaliu.

Andreea Mantea l-a scos pe David să simtă prima ninsoare

Prezentatoarea emisiunii WOWBiz de la Kanal D şi-a scos fiul în vârstă de doar opt luni să ia contact cu prima iarnă din viaţa lui. Vedeta a profitat de acest eveniment pentru a se prezenta ca o mamă grijulie şi curajoasă.

Bodo de la Proconsul îi ajută pe Măruţă şi Andra

Dar dacă v-aţi fi aşteptat să-i ajute la dat zăpada, vă înşelaţi. Mai curând, la făcutul pozelor şi la postatul lor pe Facebook şi Instagram. Cei trei s-au distrat de minune într-o zi în care mulţi români au stat înfricoşaţi în faţa televizoarelor. Bodo, Măruţă, Andra şi celelalte vedete care s-au bucurat de iarnă sunt eroii acestui weekend pentru că i-au îndemnat pe români să nu intre în panică din cauza iernii. Aceasta vine în fiecare an, negreşit.