Hollywood: Vedete sexy trecute de 40 de ani. Cum arată Courteney Cox în costum de baie

40 este noul 20. O demonstrează divele de la Hollywood care reuşesc să atragă privirile pe plajă, cu siluete tonifiate.Iată cum arată câteva dintre vedetele trecute de 40 de ani în costume de baie!

Courteney Cox

Deşi a împlinit 50 de ani luna trecută, vedeta Cougar Town are o siluetă de invidiat. Frumoasa actriţă a anunţat recent că s-a logodit cu Johnny McDaid, în vârsta de 37 de ani, membru al trupei Snow Patrol. Cei doi artişti au o relaţie care a început în urmă cu şase luni.

Jada Pinkett Smith

Mamă a doi copii, actriţa în vârstă de 42 a atras toate privirile pe o plajă din Hawaii, unde şi-a petrecut vacanţa luna trecută.

Pamela Anderson

Actriţa devenită celebră pentru rolul din Baywatch are şi astăzi, la 46 de ani, motive de mândrie. Diva blondă a fost fotografiată în luna mai în timp ce se relaxa pe terasa unui hotel din Cannes într-un costum de baie alb.

Demi Moore

Nu-i de mirare că frumoasa actriţă atrage bărbaţi cu mult mai tineri decât ea. Deşi are 51 de ani, vedeta arată impecabil în costum de baie.

Naomi Campbell

Trecerea timpului a fost blândă cu unul dintre cele mai celebre modele ale anilor '90. La 44 de ani, silueta lui Naomi Campbell arată perfect în costum de baie.

Cameron Diaz

Luna viitoare împlineşte 42 de ani, însă se poate lăuda cu o siluetă de 20. Sportul şi dieta alimentară sănătoasă au făcut minuni pentru frumoasa actriţă.

Kate Walsh

Actriţa reuşeşte să facă furori pe plajă şi la 46 de ani. Vedeta a fost surprinsă de paparazzi în timp ce se bucura de soare pe o plajă în Miami alături iubitul ei, Chris Case, luna trecută.

Minnie Driver

Actriţa în vârstă de 44 a fost fotografiată în timp ce se plimba pe plajă în Miami. Îmbrăcată într-un costum de baie colorat, vedeta a afişat o siluetă demnă de invidiat.