Hollywood: Vedete care s-au îmbrăcat identic. Cine a arătat mai bine?

O rochie, două femei diferite. Este imposibil să nu ţi se fi întâmplat măcar o dată să întâlneşti pe stradă sau la un eveniment o femeie care să poarte haine pe care le ai şi tu. Dar poţi sta liniştită, pentru că se întâmplă şi la case mai mari. Nu de puţine ori, vedetele au optat şi ele pentru aceleaşi rochii, având ghinionul chiar să apară la un eveniment îmbrăcate la fel. Cine arată mai bine?

Surs foto: Hepta

Maren Buechner şi Molly Sims

Cele două blonde au ales aceeaşi ţinută pentru evenimente diferite. Eve Maren Buechner a ales rochia din voal pentru a participa la gala de caritate "Rosenball" din iunie anul trecut, pe când Molly Sims a purtat-o tot la o gală care a avut loc în ianuarie 2012 în Los Angeles.

Ana de la Reguera şi Beyonce

Ana de la Reguera şi Beyonce au "împărţit" şi ele aceeaşi rochie. Dacă Beyonce a ales această ţinută pentru o şedinţă foto pe balconul hotelului Ritz din Paris, actriţa mexicană a purtat-o la premiera filmului "Cowboys & Aliens". Alegerea a fost una de senzaţie pentru ambele dive.

Eva Mendes şi Heidi Klum

Actriţa Eva Mendes a fost surprinsă în timp ce-şi cumpăra o cafea în Los Angeles, purtând o salopetă modernă cu imprimeu. Aceeaşi ţinută a purtat-o şi modelul german Heidi Klum când a fost fotografiată într-un aeroport.

Carmen Electra şi Vanessa Hudgens

Carmen Electra şi Vanessa Hudgens se numără şi ele printre vedetele cu aceleaşi gusturi în materie de vestimentaţie.

Sandra Bullock şi Paula Abdul

O salopetă neagră, dar accesorizată diferit. Asta au purtat Sandra Bullock şi Paula Abdul la premiera "The Change Up" şi la emisiunea lui David Letterman.

Elizabeth Banks şi Rose McGowan

Elizabeth Banks şi Rose McGowan au îmbrăcat o rochie neagră marca Marc Jacobs.

Pixie Geldof şi Lily Cole

Pixie Geldof a ales să poarte la Săptămâna Modei de la Londra din 2011 o frumoasă rochie cu imprimeu, aceeaşi pe care o purtase cu câteva zile înainte şi Lily Cole la premiera filmului "The Moth Diaries".