Hollywood: Topul bărbaţilor celebri care au cei mai mulţi copii

Să laşi urmaşi este un lucru foarte important, în special pentru bărbaţi. Astfel, cu cât mai mulţi, cu atât mai bine. Mai ales dacă situaţia financiară îţi permite, aşa cum se întâmplă în cazul starurilor de la Hollywood. Iată cine sunt bărbaţii celebri cu număr record de copii.

Eddie Murphy

La 51 de ani, Eddie Murphy se poate lăuda cu opt copii, cinci fete şi trei băieţi. Printre cei opt se numără şi Iris, rod al relaţiei pe care Murphy a avut-o cu Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girls, în vara anului 2006.

Imediat ce Mel B a anunţat că este însărcinată, Murphy a declarat, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că relaţia lor s-a încheiat şi a negat faptul că ar fi tatăl copilului. Angel Iris s-a născut pe 3 aprilie 2007, aceasta având aceeaşi zi de naştere cu tatăl său. Murphy a recunoscut că este tatăl fetiţei abia după ce rezultatele testului de paternitate au fost făcute publice.

Rod Stewart

Are 68 de ani şi 8 copii. În februarie 2011, soţia sa a adus pe lume cel de-al doilea copil al cuplului Rod Stewart şi Penny Lancaster. Rod a fost mai căsătorit de două ori în trecut, cu Alana Hamilton şi cu modelul Rachel Hunter, şi a avut numeroase relaţii de lungă durată cu o serie de celebrităţi, precum modelul Kelly Emberg şi actriţa Britt Eckland.

Kevin Costner

În 2010 starul în vârstă de 57 de ani, a devenit pentru a şaptea oară tată, după ce soţia sa, Christine, a născut cel de-al treilea copil al cuplului. Christine şi Kevin mai au împreună doi băieţi. Actorul este tată şi pentru trei copii din mariajul anterior cu o colegă din facultate. În plus, mai are un copil, Liam, dintr-o relaţie cu Bridget Rooney.

Mel Gibson

Are şapte copii cu fosta sa soţie, Robyn, de care s-a despărţit după un mariaj de 28 de ani pentru a fi alături de cântăreaţa Oksana Grigorieva, care i-a mai dăruit încă un copil.

Mick Jagger

Are 7 copii cu 4 femei diferite. Este vorba de solistul trupei Rolling Stones, Mick Jagger, care a fost căsătorit de două ori - cu manechinele Bianca Jagger şi Jerry Hall - şi are şapte copii şi trei nepoţi.

Dustin Hoffman

Dustin Hoffman, 75 de ani, nu a pierdut nici el vremea şi astăzi se poate lăuda cu o familie numeroasă. Actorul are şapte copii, în urma a două căsnicii.

Steven Spielberg

A câştigat de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun regizor, însă cariera nu pare să-i fi stat în calea construirii unei familii. Regizorul are şapte copii.