Hollywood: Top cele mai sexy 10 rochii pe covorul roşu de la Globurile de Aur

Cate Blanchett, Jennifer Lawrence şi Amy Adams s-au numărat printre marile câştigătoare ale galei de decernare a Globurilor de Aur. Însă nu au fost singurele care au strălucit la unul dintre cele mai importante evenimente din cinematografie din 2014. Divele de la Hollywood au reuşit să cucerească încă o dată purtând creaţii ale celor mai mari case de modă, anul acesta optând pentru rochii într-o gamă largă de culori. Amy Adams, Emma Watson, Lupita Nyong’o, Kristen Connolly şi Berenice Bejo au ales să poarte roşu, Julia Roberts, Allison Williams, Laura Carmichael au optat pentru rochii în alb şi negru, Lena Dunham a atras atenţia în galben, iar Reese Witherspoon a fost o apariţie romantică într-o rochie turcoaz. Iată care au fost cele mai inspirate şi mai apreciate ţinute purtate de vedete la cea de-a 71-a ediţie a galei Globurilor de Aur, care a avut loc duminică seară, la Los Angeles.

Sursă foto: Hepta

Cate Blanchett

Actriţa în vârstă de 44 de ani a fost una dintre cele mai elegante apariţii din noaptea evenimentului. Vedeta a optat pentru o superbă rochie neagră din dantelă, semnată Armani.

Sofia Vergara

Sofia Vergara nu şi-a dezamăgit nici de data aceasta fanii. Actriţa s-a numărat printre cel mai bine îmbrăcate vedete, purtând o rochie neagră fără bretele, creaţie Zac Posen, accesorizată cu un colier masiv turcoaz Lorraine Schwartz.

Lupita Nyong'o

Actriţa din "12 Years A Slave", Lupita Nyong'o, a atras toate privirile într-o rochie roşie cu capă, Ralph Lauren.

Jennifer Lawrence

Câştigătoarea premiului pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-un lungmetraj, Jennifer Lawrence, a purtat o rochie Dior Couture şi clutch Roger Vivier.

Emma Watson

Tânăra actriţă în vârstă de 23 de ani a reuşit încă o dată să surprindă într-o ţinută Dior Couture Collection, pe care a accesorizat-o cu pantofi Roger Vivier şi cercei cu perle Dior.

Giuliana Rancic

Vedeta E! care a prezentat, alături de Ryan Seacrest, în direct de la Los Angeles, în cadrul show-ului Live from the Red carpet: Gala Globurilor de Aur 2014 a purtat o rochie de culoare vișinie, cu aplicații florale în nuanțe de roșu și vișiniu. Rochia este creată de o româncă, Lorena Sârbu, numele acesteia fiind cunoscut la Hollywood, tot mai multe vedete alegând să-i poarte creaţiile pe covorul roşu.

Amy Adams

Actriţa în vârstă de 39 de ani a ales să poarte roşu pe covorul roşu. Frumoasa rochie creată în două nuanţe de roşu este semnată Valentino.

Jessica Chastain

Jessica Chastain a purtat o rochie neagră, Givenchy by Riccardo Tisci.

Zooey Deschanel

Zooey Dechanel a ales o rochie şi sandale Oscar de la Renta, clutch Charlotte Olympia şi bijuterii Neil Lane.

Olivia Wilde

Viitoarea mămică, Olivia Wilde, a atras toate privirile într-o rochie verde smarald Gucci.