Hollywood: Top 8 schimbări radicale de coafură din anul acesta

La fiecare început de sezon, multe dintre noi simt nevoia de o schimbare. Şi ce poate fi mai la îndemână decât o reinventare a coafurii? Celebrităţile au la dispoziţie cei mai buni stilişti, astfel că transformările de look sunt la ordinea zilei. Iată câteva dintre vedetele care au trecut prin schimbări radicale de coafură în ultimul an.

Miley Cyrus

Miley nu mai este demult adolescenta care făcea senzaţie în "Hannah Montana". S-a logodit, s-a implicat în mai multe proiecte de succes pe plan profesional şi şi-a schimbat total look-ul. S-a tatuat, s-a vopsit blondă şi a renunţat la pletele lungi în favoarea unei tunsori punk. Vedeta s-a declarat foarte mândră de noua ei înfăţişare. Nu ne mai rămâne decât să o felicităm pentru curaj: Bravo Miley!

Portia di Rossi

Actriţa pare să se fi inspirat din stilul Victoriei Beckham în alegerea noii coafuri. Soţia acesteia, Ellen DeGeneres, a spus despre noul look că este "adorabil". Nu o putem contrazice, nu?

Alicia Keys

De la părul creţ şi lung, Alicia a trecut la o tunsoare bob, cu părul drept, iar noua coafură o prinde de minune. Artista pare şi ea mândră de look, postând fotografia pe Twitter.

Charlize Theron

Este drept că schimbarea de look a fost făcută pentru un film, "Mad Max: Fury Road", şi nu a fost ideea actriţei. Însă, cu sau fără plete blonde, Charlize rămâne una dintre cele mai sexy dive ale Hollywood-ului.

Elizabeth Moss

Blondele au parte de mai multă distracţie. Probabil asta a dorit să verifice şi Elizabeth când s-a tuns şi s-a vopsit blond. Trebuie să recunoaştem că alegerea a fost una înţeleaptă.

Anne Hathaway

Pentru Anne a fost o decizie grea să renunţe la părul lung şi să treacă la o tunsoare băieţească. Însă alegerea a fost una de succes.

Zoe Kravitz

Actriţa a renunţat şi ea la look-ul romantic cu plete lungi şi a trecut la o tunsoare băieţească care o avantajează.

John Mayer

Cântăreţul a simţit şi el nevoia unei schimbări. Astfel că după despărţirea de Katy Perry, Mayer a renunţat şi la plete, optând pentru părul scurt.