Hollywood: Top 8 coafuri celebre

Ce-ţi vine prima dată în minte când te gândeşti la diva Marilyn Monroe? Rochia albă vaporoasă, buzele sexy sau buclele blonde? Sunt vedete care au rămas în amintirea fanilor pentru coafurile perfecte pe care le-au putut admira în anumite roluri. Iată 8 dintre cele mai populare coafuri.

Marilyn Monroe


Buclele celei mai sexy blonde au servit drept inspiratie pentru mii de femei care au încercat să fure puţin din sex-appeal-ul divei.

Audrey Hepburn


Câte vedete nu au încercat de-a lungul timpului să copieze look-ul "cuminte" al actriţei? Nu le putem condamna, însă, pentru că Audrey a arătat senzaţional în "Breakfast at Tiffany's".

Farrah Fawcett


Celebră pentru rolul din "Charlie's Angels", Farrah a devenit devenit sex-simbol în anii 1970, posterul în care actriţa apărea în costum roşu de baie şi cu bucle lejere, înregistrând vânzări record.

Meg Ryan


Face parte dintre cele mai sexy blonde de la Hollywood, cu un look original.

Jennifer Aniston


Ne-a înveselit cu rolul din "Friends" şi ne-am îndrăgostit de Rachel şi coafura sa perfectă.

Victoria Beckham


Deşi a purtat de câteva ori părul lung, Victoria pare să prefere tunsorile medii sau scurte, iar bobul se clasează printre preferinţele vedetei. Victoria s-a făcut remarcată cu această tunsoare încă de când cânta în Spice Girls.

Emma Watson


Tânăra actriţă ne-a amintit că tunsorile băieţeşti pot fi extrem de şic.

Natalie Portman


Natalie este cea care a readus la moda cocul de balerină. O coafură lejeră şi simplu de realizat.