Hollywood: Top 8 cele mai sexy femei ale anului 2012. Admiră-le!

La Hollywood domneşte frumuseţea. Femei de succes cu trupuri perfecte şi extrem de talentate. Iată 10 dintre cele mai dorite femei din anul 2012.

Sofia Vergara

La 40 de ani a fost numită de Askmen.com cea mai dorită femeie din lume. Revista GQ Mexic chiar a numit-o drept Marilyn Monroe a Columbiei şi "un soi de viagra natural pentru toţi bărbaţii din lume". Sofia Vergara se mândreşte cu faptul că este considerată drept o femeie sexy.

Vedeta în vârstă de 40 de ani s-a născut pe 10 iulie 1972, în Barranquilla, Columbia şi s-a măritat de la 18 ani cu iubitul ei din copilărie cu care are şi un fiu Manolo pe care l-a nascut la 20 de ani. A renunţat la studii pentru a-şi întreţine familia după o căsătorie de doar doi ani.

Mila Kunis

În luna octombrie, actriţa în vârstă de 29 de ani a fost desemnată "cea mai sexy femeie în viaţă" de către revista "Esquire". Drept urmare, Mila apare topless pe coperta publicaţiei din această lună.

Mila Kunis s-a născut în Ucraina şi a debutat în televiziune în serialul "That '70 Show". A mai apărut în "Forgetting Sarah Marshall", "Max Payne" şi "The Book of Eli", însă rolul care a făcut-o cunoscută la Hollywood este cel din "Black Swan", pentru care a primit premiul Marcello Mastroianni la categoria "cel mai bun tânăr actor" la cea de-a 67-a ediţie a Festivalului de Film de la Veneţia, din 2010. În prezent, actriţa are o relaţie cu actorul Ashton Kutcher.

Jennifer Lawrence

Actriţa devenită celebră pentru rolul din "Jocurile foamei/ The Hunger Games" s-a clasat pe primul loc într-un sondaj internaţional realizat de site-ul AskMen.com. Jennifer Lawrence a urcat de pe locul al 47-lea, pe care îl ocupase în sondajul similar de anul trecut, pe primul loc în topul de anul acesta, graţie sucesului deosebit pe care l-a avut în rândul publicului comedia independentă "Silver Linings Playbook", în care tânăra actriţă americană joacă, cu multă credibilitate, rolul unei văduve, sexy şi dependentă de sex, a explicat James Bassil, editorul-şef al site-ului AskMen.com.

"În general, impresia generală este aceea că ea este ceva mai autentică decât celelalte actriţe", a spus James Bassil, adăugând că publicul cunoaşte încă foarte puţine lucruri despre actriţa în vârstă de 22 de ani pentru a putea să-şi formeze şi o părere negativă despre ea. "Este proaspătă şi nu i-am văzut chipul peste tot în paginile de bârfe din tabloide în ultimii trei sau patru ani", a mai spus James Bassil.

Jennifer a fost descoperită de agenţi în New York City, la vârsta de 14 ani. Înainte de a deveni actriţă, a fost majoretă şi model, a jucat hochei de câmp şi softball.

Beyonce

Editorii revistei "People" au desemnat-o pe Beyonce drept cea mai frumoasă femeie din lume în acest an.

Cântăreaţa este căsătorită cu rapperul Jay-Z şi a născut primul copil al cuplului pe 7 ianuarie. "Mă simt mai frumoasă ca niciodată după ce am născut. Nu m-am simţit niciodată atât de conectată, nu am simţit niciodată mai mult ca acum că am cu adevărat un scop pe acest pământ", a declarat Beyonce pentru "People".

Bar Refaeli

Modelul de 27 de ani a primit titlul de cea mai sexy femeie din lume acordat de revista Maxim, în acest an. Poziţia a doua a fost ocupată de actriţa Olivia Munn, care a avut acelaşi loc şi anul trecut. Mila Kunis a urcat de pe locul al cincilea pe poziţia a treia, iar pe locurile 4 şi 5 s-au clasat cântăreaţa Katy Perry şi actriţa Olivia Wilde.

"Sunt fericită şi onorată să primesc acest titlu", a scris modelul pe pagina proprie de Twitter, la scurt timp după ce a aflat vestea.

Tulisa Contostavlos

Tulisa a fost numită cea mai sexy femeie din lume de către celebra revistă FHM. Pe podium se mai află Cheryl Cole şi Rihanna. Lista continuă cu Rosie Jones, Katy Perry, Megan Fox şi Mila Kunis. Tulisa, în vârstă de 24 de ani, este o celebră actriţă şi cântăreaţă britanică.

Rihanna

Într-un clasament realizat de revista "Forbes", Rihanna este vedeta cu cei mai mulţi fani pe reţelele sociale, depaşind celebrităţi precum Lady Gaga sau Eminem. Popularitatea vedetei pe Facebook sau Twitter poate fi explicată şi de faptul că artista nu ezită să împărtăşească fanilor momente din viaţa de zi cu zi, precum şi fotografii extrem de sexy. Dezinvoltura ei merge prea departe uneori, postând imagini din cluburi de striptease, după ce consumase droguri. Cântăreaţa din Barbados are 59,6 milioane de fani pe Facebook şi 23,8 pe Twitter.

Miley Cyrus

Vedeta serialului "Hannah Montana", care a împlinit de curând frumoasa vârstă de 20 de ani, se poate lăuda cu o viaţă încărcată. Cântă, compune, joacă în filme şi recent s-a şi logodit. În plus, Miley nu stă rău nici la capitolul finanţe. Numai în ultimul an, tânăra a adunat frumuşica sumă de 29 de milioane de dolari, numărându-se printre cele mai bogate vedete de până în 30 de ani.