Hollywood: Top 7 vedete sexy trecute de 50 de ani. Cum arată în costume de baie!

Crezi că după vârsta de 40 de ani nu te mai poţi expune pe plajă în costume sexy fără a atrage priviri critice? Te înşeli. O dovedesc miile de femei care, deşi au trecut de prima tinereţe, concurează cu puştoaicele când vine vorba de siluetă. Iată 7 dintre cele mai sexy femei trecute de 50 de ani care arată senzaţional pe plajă!

Heather Locklear

Actriţa în vârstă de 51 de ani se numără printre vedetele care pur şi simplu refuză să îmbătrânească. Deşi în ultimii ani vedeta s-a confruntat cu probleme legate de alcool şi droguri, acestea nu au lăsat semne pe silueta ei. Heather a reuşit să cucerească toate privirile pe plajă în această vară.

Helen Hunt

Helen Hunt, 50 de ani, a fost fotografiată în urmă cu câteva zile pe platourile de filmare ale noului ei film. Vedeta a afişat o siluetă demnă de invidiat, pe plaja Venice Beach din Los Angeles.

Julianne Moore

Actriţa în vârstă de 52 de ani este mereu zâmbitoare când poartă costume de baie. Şi cine nu ar fi cu o aşa siluetă?

Lisa Rinna

Are nu mai puţin de 50 de ani, însă trupul ei arată de 20. Este vorba de actriţa Lisa Rinna care reuşeşte să-şi păstreze silueta tonifiată în ciuda vârstei înaintate.

Sharon Stone

La 55 de ani, vedeta are multe motive pentru a fi recunoscătoare. Pe lângă o carieră de succes în actorie, Sharon Stone a fost înzestrată cu un corp supersexy pe care îl întreţine prin mult sport.

Sheryl Crow

Este de apreciat când reuşeşti să te menţii sexy la 40 de ani, dar este cu adevărat impresionant când îţi păstrezi silueta tonifiată şi la 50 de ani. Din acest motiv Sheryl Crow, 51 de ani, merită admiraţia noastră.

Kim Catrall

Are 56 de ani, dar pentru celebra Samantha din "Sex and the City" vârsta este doar un număr. Actriţa reuşeşte încă să fie sexy pe plajă.