Hollywood: Top 7 vedete îmbolnăvite de sex. Celebritatea nu protejează!

Sexul este una dintre marile plăceri ale vieţii. Dar, pe lângă satisfacţie, sexul implică şi riscuri pentru sănătatea noastră. În afara sarcinilor nedorite, cele mai neplăcute urmări ale unui act sexual neprotejat sunt bolile cu transmitere sexuala (BTS), dintre care cele mai cunoscute sunt: chlamidia, herpesul genital, gonoreea, hepatita B sau C, SIDA, infecţia HPV (negi genitali), sifilisul şi trichomoniaza. Şi cum bolile tratează pe toţi egal, nici vedetele de Hollywood nu sunt ocolite. Iată 7 vedete la care nu te aşteptai să fie infectate.

Britney Spears


A trecut mult timp de când nu mai este virgina Americii, iar Britney a căpătat o nouă reputaţie, aceea de fată rea. S-a sărutat cu Madonna, a trecut prin numeroase despărtiri şi a devenit mamă singură. A avut o perioadă mai neagră după ce a divorţat de Kevin Federline în care s-a ras în cap, a întâmpinat probleme cu drogurile şi alcoolul şi a luat în greutate. De parcă toate acestea nu ar fi fost îndeajuns, tot în acea perioadă, vedeta a fost surprinsă cumpărând tratament pentru... herpesul genital. Acum însă, blonda pare să-şi fi regăsit echilibrul.

Robin Williams


Nu doar femeile pot contacta aceste boli. Bărbaţii prezintă acelaşi risc. Un bun exemplu este îndrăgitul actor Robin Williams. Acesta a fost acuzat de o chelneriţă că a întreţinut relaţii sexuale cu ea în timp ce era căsătorit cu prima soţie şi, în mod voit, a infectat-o cu herpes genital. Şi, deşi scandalul a fost ţinut sub control, imaginea actorului nu a scăpat neşifonată.

David Hasselhof


Se pare că faima nu protejează deloc împotriva bolilor cu transmitere sexuală, iar ele ajung la cel mai înalt nivel. David Hasselhof este un alt actor celebru despre care se zvoneşte că a contribuit la răspândirea virusului vinovat de dezvoltarea herpesului genital. Acuzaţiile au fost lansate de fosta soţie a actorului, Pamela Bach, în 2006.

Victoria Beckham


Nici stilata Victoria nu a reuşit să se ferească de virusului care provoacă herpesul genital. De unde l-a luat? Probabil de la soţ, David Beckham.

Steven Tyler


Nu sunt mulţi cei care rămân surprinşi când aud că şi rockerul Steven Tyler a fost infectat cu BTS având în vedere stilul de viaţă haotic care l-a făcut celebru. Potrivit solistului Aerosmith, în urmă cu 5 ani a fost infectat cu hepatita C.

Paris Hilton


Nu este cea mai cuminte vedetă de la Hollywood, iar casetele care conţin imagini cu blonda întreţinând relaţii sexuale susţin acest fapt. Astfel că nu este tocmai o veste şocantă că şi Paris face parte dintre vedetele purtătoare de BTS. Ca dovezi există o reţetă pe numele vedetei cu tratament pentru herpesul genital care a fost găsită printre lucrurile artistei, puse sub sechestru cu ceva vreme în urmă. 

Pamela Anderson


Pamela este şi ea una dintre victimele hepatitei C, pe care se presupune că ar fi contacta-o de la fostul soţ, Tommy Lee. Una dintre principalele căi de transmitere a bolii este prin contact sexual neprotejat.