Hollywood: Top 7 supermodele care sunt şi mame. Iată-le pe cele mai sexy!

Mamele sunt diferite. Unele sunt gospodine desăvârşite, iar altele defilează pe podium în lenjerie intimă şi tocuri înalte. Miranda Kerr, Heidi Klum, Gisele Bundchen, Alessandra Ambrosio nu sunt doar femei frumoase, ci şi mămici minunate.

Miranda Kerr

Miranda i-a dăruit un fiu actorului Orlando Bloom în ianuarie 2011. La nici două luni după, frumoasa mămică a defilat pe podium pentru Victoria's Secret în Paris.

Gisele Bundchen

Cel mai bine plătit model din lume, Gisele Bundchen, a devenit mamă în 2009 şi, în acelaşi an, s-a căsătorit cu jucătorul de fotbal american Tom Brady.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio este un top model brazilian. La numai 3 luni după ce a dat naştere primului ei copil în 2008, Alessandra s-a întors pe podium. Pe 8 mai 2012, modelul a devenit mamă pentru a doua oară.

Heidi Klum

Heidi este mamă a patru copii, însă nu există urme pe silueta sa care să arate acest lucru.

Adriana Lima

Frumoasa Adriana Lima este mama unei fetiţe, pe care a adus-o pe lume în 2009. Anul acesta, Adriana şi soţul său, Marko Jaric, au anunţat că mai aşteaptă un copil.

Elle MacPherson

Elle s-a născut în Australia şi se poate lăuda cu o carieră în modeling, actorie şi afaceri. De asemenea, modelul este şi mamă pentru doi copii.

Kate Moss

Kate este cunoscută pentru problemele pe care le-a avut legate de consumul de alcool şi droguri,probleme care i-au afectat şi cariera. Modelul are o fiica născută în 2002, cu editorul Jefferson Hack.