Hollywood: Top 7 sfaturi de amor de la vedete pentru o relaţie de succes

Au relaţii de invidiat, care par fără cusur. Cum reuşesc să păstreze dragostea şi armonia în cuplu în ciuda tensiunii aduse de faimă? Iată 7 sfaturi pe care ţi le oferă vedetele preferate pentru o relaţie de lungă durată.

Angelina Jolie

Are o familie frumoasă şi un iubit care o soarbe din priviri. Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt împreună din 2005, după ce actorul a divorţat de Jennifer Aniston. Care este secretul unei relaţii de lungă durată? "Nu cred că fidelitatea este esenţială într-o relaţie," este de părere Angelina. "Este mai rău să-ţi părăseşti partenerul şi apoi să-l vorbeşti de rău. Toate problemele trebuie rezolvate între patru ochi, acasă."

Beyonce Knowles

Beyonce şi Jay Z formează unul dintre cele mai frumoase şi de succes cupluri. Sunt împreună din 2002 şi s-au căsătorit în secret în aprilie 2008. La începutul anului, Beyonce a adus pe lume primul copil al cuplului, o fetiţă pe care au numit-o Blue Ivy Carter. Iată ce spune Beyonce despre reuşita în succesul în dragoste: "Înainte de a începe o relaţie serioasă, trebuie să ajungi să te cunoşti, să ştii ce îţi doreşti şi să te iubeşti aşa cum eşti."

Jennifer Garner

Ben Affleck şi Jennifer Garner s-au cunoscut în 2003, pe platourile de filmare ale filmului "Daredevil", iar în 2005 s-au căsătorit. Împreună au trei copii şi reprezintă unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Cum au reuşit? Iată ce spune Jennifer Garner: "Mama mi-a dat un sfat foarte bun. Mi-a zis să nu mă mărit niciodată cu gândul că voi putea schimba bărbatul de lângă mine. Femeile aşa sunt programate: să repare. Nu face asta!"

Jennifer Aniston

După divorţul de Brad Pitt, actriţa şi-a găsit liniştea alături de Justin Thereaux cu care plănuieşte să se căsătorească. Jen ne împărtăşeşte câte ceva despre dragoste: "De ce romantismul dispare dintr-o relaţie? Eu cred că de vină este lenea. Serios. Cred că o relaţie puternică se bazează pe colaborarea dintre parteneri. Acesta este secretul."

Julia Roberts

Are o căsnicie fericită alături de cameramanul Daniel Moder, despre care susţine că este perechea ei. Cum recunoşti adevărata dragoste? Iată ce răspunde Julia: "Ştii că este dragoste când tot ce îţi doreşti este ca persoana iubită să fie fericită, chiar dacă tu nu faci parte din viaţa ei."

Madonna

"Să ai curaj înseamnă să iubeşti necondiţionat, fără să aştepţi ceva în schimb. Doar să dăruieşti. Acesta este un act de curaj, pentru că nu vrem să fim răniţi şi vulnerabili," este de părere vedeta.

Lady Gaga

"Unele femei aleg să-şi urmeze bărbatul, iar altele aleg să-şi urmeze visele. Dacă te întrebi ce să alegi în viaţă, aminteşte-ţi: cariera nu se va trezi niciodată să-ţi spună că nu te mai iubeşte," este sfatul pe care artista îl oferă.