Hollywood: Top 7 inele de logodnă valoroase. Cine-l poartă pe cel mai frumos?

Orice femeie este fericită atunci când este cerută în căsătorie de bărbatul pe care îl iubeşte, mai ales dacă primeşte un inel de logodnă mare cu diamant.Iată 7 dintre vedetele care poartă pe deget dovezi de dragoste foarte valoroase.

Kelly Osbourne

Fiica rockerului britanic Ozzy Osbourne s-a logodit cu iubitul ei, maestrul bucătar specializat în patiserie Matthew Mosshart, care a cerut-o în căsătorie în timpul unei vacanţe petrecute în Marea Caraibilor. Kelly a postat la scurt timp după marele eveniment o fotografie în care se mândrea cu valorosul inel. Vedeta a explicat că inelul de logodnă are o valoare sentimentală cu atât mai mare cu cât este o replică a unui cercel al tatălui său.

Kelly Osbourne şi Matthew Mosshart s-au cunoscut în 2011, la nunta top-modelului britanic Kate Moss cu Jamie Hince, liderul formaţiei rock The Kills. Matthew Mosshart este un maestru bucătar specializat în produse de patiserie, adept al dietei vegane, care lucra la Londra în perioada în care a întâlnit-o pe Kelly Osbourne. De atunci, Matthew s-a mutat la Los Angeles pentru a fi alături de Kelly, care nu apreciază relaţiile la distanţă.

Behati Prinsloo

Solistul trupei Maroon 5 s-a logodit cu modelul namibian Behati Prinsloo la începutul lunii iulie, în Los Angeles. Modelul şi solistul trupei Maroon 5 şi-au început relaţia anul trecut, la scurt timp după ce Adam Levine se despărţise de un alt model celebru, Anne Vyalitsyna. Modelul Behati Prinsloo are 24 de ani este unul dintre "îngerii" casei de modă Victoria's Secret.

Sofia Vergara

Actriţa de origine columbiană s-a logodit cu iubitul ei Nick Loeb, anul trecut, în timpul unei vacanţe romantice petrecute în Mexic, unde ea a sărbătorit împlinirea vârstei de 40 de ani. Sofia Vergara şi Nick Loeb au o relaţie care a început în 2010. Dacă se va ajunge la căsătorie, acesta va fi cel de-al doilea mariaj pentru Sofia Vergara. Ea a fost căsătorită în perioada 1991-1993 cu Joe Gonzalez, cu care are un fiu, Manolo, născut în septembrie 1992.

Kelly Clarkson

"Sunt logodită. Vreau să aflaţi cu toţii! Cea mai fericită noapte din viaţa mea! Sunt atât de norocoasă şi sunt cu cel mai grozav bărbat", a postat starul pe pagina de Twitter la sfârşitul anului trecut. Vedeta în vârstă de 30 de ani şi Brandon Blackstock s-au logodit după un an de relaţie. "Toată lumea m-a întrebat de inelul de logodnă, aşa că iată-l. Este un diamant galben-canar, cu alte diamante în jur şi a fost creat de Brandon, împreună cu Johnathon Arndt. Au făcut o treabă minunată! Abia aştept să îl fac şi eu pe al lui," şi-a descris Kelly inelul de logodnă pe reţeaua de socializare.

Olivia Wilde

Relaţia dintre Olivia Wilde şi Jason Sudeikis a început la sfârşitul lui 2011, iar la începutul acestui an, cei doi şi-au anunţat logodna. Aceasta va fi a doua căsătorie pentru ambii actori. Olivia a mai fost căsătorită cu producătorul de film Tao Ruspoli, între anii 2003 şi 2011, iar Jason Sudeikis, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorit între 2004 şi 2010 cu Kay Cannon, scenarista seriei pentru televiziune "30 Rock".

Jennifer Love Hewitt

Actriţa americană a anunţat în mai că este însărcinată şi că a fost cerută în căsătorie de partenerul ei de viaţă, Brian Hallisay, în timpul unei vacanţe romantice în Europa. "Suntem încântaţi şi fericiţi să întemeiem o familie", a anunţat cuplul într-un comunicat de presă. Cei doi joacă în serialul de televiziune "The Client List", produs şi difuzat de postul Lifetime.

Jennifer Aniston

Vedeta s-a logodit anul trecut cu iubitul ei, actorul Justin Theroux. Cei doi actori, care au jucat împreună în comedia "Cu lumea-n cap/ Wanderlust" (2012), şi-au început relaţia în mai 2011. Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005.