Hollywood: Top 7 cele mai sexy vedete singure. Cine îşi caută jumătatea?

Singuri şi disponibili. Deşi au calităţi fizice care nu pot fi trecute cu vederea, sunt faimoşi şi au strâns averi impresionante, în dragoste nu le-a surâs norocul până în prezent.Iată care sunt cele mai sexy vedete care nu şi-au găsit încă perechea.

Rihanna

La 25 de ani, Rihanna este idolul a milioane de tineri din întreaga lume. Şi dacă în carieră îi merge bine, în plan personal vedeta nu are un iubit alături. Viaţa personală a artistei este una zbuciumată. Îndrăgostită până peste cap de rapperul Chris Brown, Rihanna a decis să-i mai dea o şansă cântăreţului după bătaia pe care i-a dat-o în noaptea de dinaintea Premiilor Grammy din 2009. Într-un interviu acordat anul trecut realizatoarei de televiziune Oprah Winfrey, Rihanna l-a descris pe Chris Brown drept "iubirea vieţii sale" şi a vorbit despre complicatele sentimente pe care le are faţă de bărbatul care a fost condamnat pentru faptul că a agresat-o. La începutul lui 2012, Rihanna anunţa cu bucurie că l-a iertat pe rapper şi că formează din nou un cuplu. Din păcate, relaţia s-a încheiat în doar câteva luni.

George Clooney

Considerat drept cel mai sexy burlac de milioane de femei din întreaga lume, actorul în vârstă de 52 de ani se poate lăuda cu un număr impresionabil de femei frumoase şi celebre care i-au trecut prin pat. Recent, actorul anunţa că este din nou liber după despărţirea de frumoasa Stacy Keibler, cu care s-a iubit timp de aproape doi ani.

Nicole Scherzinger

După cinci ani de relaţie cu pilotul britanic de Formula 1, Lewis Hamilton, frumoasa cântăreaţă este din nou singură. Se zvoneşte că motivul despărţirii este dat de programele extrem de încărcate ale celor doi.

Despărţirea vine la doar câteva săptămâni după ce pilotul în vârstă de 28 de ani a vorbit despre viitorul său alături de Nicole (34 de ani). "Suntem împreună de cinci ani, ceea ce este important. Sper că în viitorul apropiat ne vom căsători. Poate înainte de a ajunge la şase ani de relaţie".

Selena Gomez

Selena Gomez şi Justin Bieber s-au despărţit din nou. Tânăra actriţă a declarat recent că este din nou singură, la doar câteva săptămâni după ce se împăcase cu Justin Bieber. Dar cum ne-am obişnuit cu împăcările şi despărţirile dintre cei doi, ne putem aştepta curând să apară din nou împreună.

Cameron Diaz

Se numără printre cele mai de succes şi sexy actriţe de la Hollywood. Cu toate acestea, vedeta în vârstă de 40 de ani nu şi-a găsit încă jumătatea.

Charlize Theron

În 2010, Charlize Theron ieşea dintr-o relaţie care a durat 9 ani cu Stuart Townsend, iar în 2012 a adoptat un băieţel pe nume Jackson. Într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres, vedeta a declarat că nu simte că este o mamă singură pentru că are "doi băieţi" (câinii actriţei) care o ajută să-şi crească copilul. "De la vârsta de 19 ani am avut două relaţii serioase şi, pentru prima dată de atunci, sunt singură. Sunt împăcată cu mine şi ma simt bine în postura de mamă," declara actriţa.

Katie Holmes

Katie Holmes şi Tom Cruise au hotărât să divorţeze în vara anului trecut, după cinci ani şi jumătate de căsnicie. După despărţire, actriţa în vârstă de 34 de ani pare să-şi împartă timpul între fiica ei, Suri, şi carieră.