Hollywood: Top 7 cele mai sexy vedete cu strungăreaţă. Zâmbiţi, vă rog!

Imperfecţiunile ne fac speciale şi mai atractive în ochii bărbaţilor. De exemplu, strungăreaţa. Dacă multe persoane o văd ca pe un defect, la Hollywood este purtată cu mândrie. Chiar şi marii designeri de modă preferă modelele cu zâmbet ştrengăresc pentru a le purta creaţiile. Iată 7 femei celebre care te vor convinge că strungăreaţa este sexy!

Foto: Hepta

Georgia May Jagger

Fiica solistului de la Rolling Stones, Mick Jagger şi a modelului Jerry Hal, Georgia May Jagger a moştenit trăsături unice care au făcut-o celebră.

Anna Paquin

Atunci când zâmbeşte pe covorul roşu, reuşeşte să atragă toate privirile. Frumoasa actriţă în vârstă de 31 de ani a refuzat intrevenţia stomatologului pentru a-şi modifica dantura şi nu regretă.

Lindsey Wixton

Frumuseţea este dată uneori şi de imperfecţiuni. O demonstrează modelul Lindsey Wixton, celebră pentru forma unică a buzelor, dar şi pentru strungăreaţa sa.

Jessica Hart

O strungăreaţă te poate scoate din anonimat. Este şi cazul modelului australian, posesoarea unui zâmbet unic.

Lara Stone

Modelul în vârstă de 29 de ani este mândră de zâmbetul său. Are şi motive.

Vanessa Paradis

Fosta iubită lui Johnny Depp a făcut o alegere înţeleaptă când a refuzat să poarte aparat dentar pentru a scăpa de strungăreaţă. Această imperfecţiune a făcut-o celebră şi i-a dat zâmbetului un farmec aparte.

Madonna

Şi-a cucerit fanii cu mişcările provocatoare, părul blond şi strugăreaţa extrem de sexy. Diva blondă este mândră de zâmbetul său.