Hollywood: Top 7 cele mai sexy staruri tinere. Vezi cine ia locul divelor!

Deşi nu au trecut demult de vârsta majoratului, se pot lăuda cu averi uriaşe şi cariere de succes. Au cucerit în timp record Hollywood-ul, iar publicul nu pare să se mai sature de ele. Iată 7 dintre vedetele tinere care se bucură de succes.

Miley Cyrus

Vedeta serialului "Hannah Montana", care a împlinit zilele trecute frumoasa vârstă de 20 de ani, se poate lăuda cu o viaţă încărcată. Cântă, compune, joacă în filme şi recent s-a şi logodit. În plus, Miley nu stă rău nici la capitolul finanţe. Numai în ultimul an, tânăra a adunat frumuşica sumă de 29 de milioane de dolari, numărându-se printre cele mai bogate vedete de până în 30 de ani.

Sursă foto: Hepta

Taylor Swift

Are 22 de ani şi se bucură de un imens succes în America. La doar 6 ani de la lansarea primului ei album, cântăreaţa a devenit cea mai bine plătită vedetă de până în 30 de ani, potrivit Forbes.

Sursă foto: Hepta

Emma Stone

Este frumoasă, talentată, iar filmele în care apare se bucură de succes. Deşi are doar 24 de ani, actriţa ocupă deja un loc de valoare în lumea filmului.

Sursă foto: Hepta

Emma Watson

Ne-a cucerit cu rolul lui Hermoine Granger în Harry Potter pe vremea în care era doar o fetiţă. Acum are 22 de ani şi se numără printre cele mai sexy actriţe de la Hollywood.

Sursă foto: Hepta

Taylor Lautner

După ce a apărut în câteva episoade din "The Bernie Mac Show", "My Wife and Kids" şi "Twilight", Taylor Lautner a ajuns în topul celor mai îndrăgiti dar şi celor mai bine plătiţi actori. La 20 de ani, actorul se poate lăuda cu venituri care depăşesc 26 milioane de dolari.

Sursă foto: Hepta

Selena Gomez

Fosta iubită a "idolului" adolescenţilor nord-americani, Justin Bieber, este o altă vedetă produsă de Disney Channel. Selena Gomez are doar 20 de ani şi se poate lăuda cu o carieră de succes.

Sursă foto: Hepta

Demi Lovato

Compune cântece, cântă şi joacă în filme. Toate acestea la doar 20 de ani.

Sursă foto: Hepta