Hollywood: Top 7 cele mai sexy perechi de surori. Cine-s cele mai frumoase?

Sunt sexy şi vin în dublu sau triplu exemplar. Este vorba despre femeile celebre ale Hollywood-ului, în familia cărora frumuseţea domneşte. Iată 7 dintre vedetele care au surori cel puţin la fel de frumoase.

Kim, Khloe şi Kourtney Kardashian

Frumoase, celebre şi dezinvolte. Astfel ar putea fi caracterizate cele trei surori Kardashian. Au devenit celebre datorită sex-appeal-ului cu care au fost înzestrate, dar şi cu ajutorul numeroaselor pictoriale sexy, filmuleţelor XXX, reality-show-urilor şi al relaţiilor amoroase cu nume celebre. 

Cameron şi Chimene Diaz

Puţini sunt cei care ştiu că frumoasa actriţă în vârstă de 40 de ani are o soră mai mare, Chimene. Spre deosebire de alte surori de vedete, Chimene nu are nicio legătură cu lumea showbiz-ului.

Paris şi Nicky Hilton

Sunt sexy şi rele. Sunt surorile Hilton. Cele două blonde seamănă ca două picături de apă.

Emily şi Zooey Deschanel

Sunt diferite atât ca fizic cât şi ca temperament. Însă amândouă sunt frumoase şi talentate.

Penelope şi Monica Cruz

Penelope Cruz este una dintre cele mai sexy şi talentate actriţe de la Hollywood. Însă nici sora ei, Monica, nu este mai prejos. Cele două seamănă atât de bine încât Monica a înlocuit-o pe sora ei în filmul "Piraţii din Caraibe 4", când Penelope era însărcinată.

Savannah şi Sienna Miller

Nu numai că sunt cele mai bune prietene, ci Savannah şi Sienna Miller sunt şi partenere în afaceri. Cele două surori au afaceri legate de modă, dintre care şi magazinul Twenty8Twelve.

Kylie şi Dannii Minogue

Prima care s-a făcut remarcată a fost Kylie, care şi-a început cariera prin apariţii la emisiunile pentru copii difuzate de televiziunea australiană. Ca şi sora ei, Dannii şi-a început cariera cu roluri în seriale difuzate de televiziunea australiană. S-a mai făcut remarcată şi în show-ul tv "Young Talent Time" şi în serialul "Home and away".