Hollywood: Top 7 cele mai sexy fiice ale celebrităţilor. Vezi cum arată!

Frumuseţea şi talentul se moştenesc. O dovedesc urmaşele vedetelor care par să aibă celebritatea în sânge. Kim Basinger, Demi Moore, Madonna sunt doar câteva dintre vedetele care au transmis frumuseţea fiicelor. Iată-le pe cele mai frumoase fete de la Hollywood.

Sursă foto: Hepta

Eve Hewson

Deşi se numără printre cei mai populari oameni, solistul grupului U2, Bono, a reuşit să-şi ţină familia departe de ochii curioşilor. Astfel că puţini sţiu că artistul are o fată extrem de frumoasă. Fiica celebrului cântăreţ, Eve Hewson, nu moşteneşte pasiunea tatălui său pentru muzică, ci îşi încearcă norocul în actorie. Tânara de 21 de ani a debutat în 2008, în drama "The 27Club". A mai jucat alături de actorul Sean Penn în filmul "This Must Be The Place", de Paolo Sorrentino.

Ireland Baldwin

Fiica lui Kim Basinger şi Alec Baldwin seamănă ca două picături cu mama sa, fapt ce i-a uşurat cu mult debutul în lumea modei. Ireland, în vârstă de 17 ani, a moştenit nu numai frumuseţea celei care i-a dat viaţă, ci şi talentul. Kim Basinger, un sex simbol al anilor trecuti, şi-a început cariera în acelaşi mod ca şi fiica sa.

Ireland lucrează cu agenţia IMG Models, din New York, aceeaşi care le reprezintă pe modele celebre, precum Kate Moss şi Miranda Kerr.

Georgia Jagger

La 21 de ani, Georgia May, fiica lui Mick Jagger, se numără printre modelele de succes. Fiica solistului Rolling Stones şi-a conturat cu succes cariera de modelling în ultimii ani. Zâmbetul ştrengăresc al tinerei a făcut ca strungăreaţa să devină un trend.

Lourdes Maria Ciccone Leon

Fiica Madonnei moşteneşte frumuseţea mamei sale, la doar 16 ani tânăra cucerind toate privirile cu fiecare apariţie. Lourdes nu este doar frumoasă, ci se pare că se pricepe şi la afaceri. De curând, şi-a lansat propria linie de cosmetice. Nu este însă prima ei afacere şi asta pentru că anul trecut a lansat şi o linie de îmbrăcăminte.

Bianca Van Varenberg

Are 22 de ani, este frumoasă şi are un tată faimos. Tot ce are nevoie pentru a deveni celebră. Fiica lui Jean-Claude Van Damme vrea să calce pe urmele tatălui său şi să devină actriţă. Bianca este fiica lui Jean-Claude şi a lui Gladys Portugues. Tânăra a apărut deja în filme precum "The Shepherd: Border Patrol", "Assassination Games", "Six Bullets" şi "Full Love".

Lily Atkinson

Fiica de 17 ani a celebrului actor britanic Rowan Atkinson (Mr. Bean) a moştenit frumuseţea mamei sale, Sunetra Sastry. Tânăra a făcut senzaţie când a apărut la braţul celebrului ei tată în 2011, la premiera filmului "Johny English Reborn".

Tallulah Belle Willis

Demi Moore este, cu siguranţa, una dintre cele mai sexy mame de la Hollywood. Frumuseţea se pare că a transmis-o şi fiicelor sale Rummer, Scout LaRue şi Tallulah Belle. Cea mai mică dintre fiicele lui Demi Moore şi Bruce Willis, Tallulah Belle (18 ani) a moştenit şi eleganţa mamei.