Hollywood: Top 7 cele mai sexy costume de supereroi. Admiră-le!

Pe lângă puteri speciale, supereroii trebuie să aibă un corp frumos lucrat şi un costum mulat care să scoată în evidenţă formele. Iată cele mai sexy costume îmbrăcate de supereroi!

Rebecca Romijn - "X-Men"

Mystique din "X-Men" este unul dintre cele mai sexy personaje şi asta pentru că nu poartă haine. Pentru acest rol, Rebecca Romijn a renunţat la haine pentru a purta doar machiaj. Supersexy, nu?

Hugh Jackman - "X-Men Origins: Wolverine"

Hugh Jackman impresionează publicul feminin cu un corp bine lucrat în "X-Men Origins: Wolverine".
Filmul prezintă aventurile mutantului Wolverine înainte de al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine porneşte în căutarea propriului său trecut şi a originii uimitoarelor sale puteri.

Halle Berry - "Catwoman"

"Catwoman" ne prezintă o Halle Berry extrem de sexy. Costumul dezvăluie multe dintre secretele uneia dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollwood.

Christian Bale - "Batman Begins"

Christian Bale este un Batman sexy. "Batman Begins" prezintă viaţa lui Bruce Wayne, fiul unui bogat om din Gotham City, care încearcă să ajute locuitorii orasului. După ce părinţii săi sunt ucişi, Bruce devine un tânăr plin de ură şi dornic de răzbunare. După câţiva ani departe de casă, Bruce se întoarce în oraş pentru a aduce pacea şi siguranţa în Gotham City.

Malin Akerman - "Watchman"

Malin Akerman este o apariţie de senzaţie în rolul lui Silk Spectre II din "Watchman".

Anne Hathaway - "The Dark Knight Rises"

Anne Hathaway şi-a arătat partea dură, dar şi sexy în "The Dark Knight Rises". Costumată în piele, actriţa interpretat rolul unei Catwoman foarte sexy.

Brandon Routh - "Superman Returns"

Superman este unul dintre cei mai sexy eroi ai tuturor timpurilor. În "Superman Returns", Brandon Routh îmbracă un costum foarte mulat care i-a pus în evidenţă trupul frumos lucrat.