Hollywood: Top 7 cele mai narcisiste vedete. Cine cerşeşte complimente?

Sunt frumoase şi extrem de îndrăgostite de propria imagine. Dovadă stau miile de fotografii postate pe reţele de socializare în aşteptare de aprecieri. Nu doar la noi sunt femei care se pozează singure cât mai sexy şi apoi pun pozele pe Facebook sau Twitter, spre bucuria admiratorilor, ci şi peste hotare.Iată-le pe cele mai frumoase şi narcisiste vedete.

Heidi Klum

La vârsta la care alte femei încarcă internetul cu imagini cu copiii lor, Heidi îşi înnebuneşte fanii cu fotografii extrem de sexy. Supermodelul în vârstă de 40 de ani deţine un trup perfect de care este foarte mândră şi pe care îl fotografiază de fiecare dată când are ocazia.

Rihanna

Fata sexy şi rea a muzicii, Rihanna, adoră să-şi aţâţe fanii cu fotografii care de care mai sexy. Artista în vârstă de 25 de ani a făcut un obicei din a poza pe reţelele de socializare, dezbrăcându-se pentru fani.

Miranda Kerr

Deşi defilează şi pozează tot timpul în costume de baie sau lenjerie intimă pentru că aşa îi cere jobul, pentru Miranda se pare că nu este suficient. În timpul liber, modelul se pozează ea însăşi în ipostaze sexy şi apoi postează pe Facebook sau Twitter din dorinţa de a fi admirată de fani.

Bar Refaeli

Nici frumoasa Bar Rafaeli nu se poate abţine să nu posteze imagini sexy pe conturile de Facebook şi Twitter. Fanii au ocazia zilnic s-o vadă pe vedeta în vârstă de 28 de ani în ipostaze care de care mai fierbinţi.

Rosie Huntington-Whiteley

Cei mai mulţi dintre noi când se află în vacanţe fotografiază peisajele. Nu şi vedetele. Iubita lui Jason Statham consideră că o pereche de bikini cu imprimeu de leopard sunt cu mult mai interesanţi decât plaja care se aşterne în faţa ei.

Sofia Vergara

Formele ei au înnebunit milioane de bărbaţi din întreaga lume. Conştientă de calităţile fizice pe care le are, vedeta în vârstă de 41 de ani nu se sfieşte să-şi bucure fanii postând fotografii sexy pe reţelele de socializare.

Nicki Minaj

Vedeta în vârstă de 30 de ani este mândră de formele sale generoase, astfel că nu sunt puţine pozele indecente pe care le împărtăşeşte fanilor. Nicki Minaj a postat recent o fotografie topless pe Twitter.