Hollywood: Top 7 cel mai bine îmbrăcaţi bărbaţi. Iată-i pe câştigători!

Sunt bărbaţi talentaţi, care se bucură de un imens succes şi care sunt doriţi de milioane de femei. Dau dovadă de eleganţă cu fiecare apariţie şi rare sunt momentele când au fost criticaţi pentru ţinutele lor. Iată 7 dintre cel mai bine îmbrăcaţi bărbaţi de la Hollywood.

Geoge Clooney

George Clooney, cel mai vânat burlac de la Hollywood, nu a fost niciodată surprins cu o ţinută neîngrijită. Ţinutele sale sunt caracterizate întotdeauna de eleganţă şi bun gust. Acestea l-au urcat în topul celor mai eleganţi bărbati de la Hollywood.

Justin Timberlake

Deşi este proaspăt căsătorit, Justin Timberlake încă atrage toate privirile femeilor cu fiecare apariţie. "De vină" sunt şi ţinutele impecabile cu care se afişează. Impactul pe care stilul său l-a avut asupra modei masculine şi capacitatea sa de a lansa trenduri l-au clasat pe locul întâi într-un top al celor mai eleganţi zece bărbaţi ai Americii realizat de revista GQ.

Kanye West

Iubitul lui Kim Kardashian nu este o prezenţă pe care să o poţi trece uşor cu vederea. Rapperul s-a făcut remarcat pentru pasiunea sa pentru haine, devenind un designer cunoscut.

David Beckham

În familia Beckham, moda ocupă un loc important. De la mic la mare, toţii membrii familiei poartă haine create de mari designeri, mereu în tendinţe. David a fost admirat dintotdeauna pentru stilul său.

Daniel Craig

Nici stilul actorului britanic Daniel Craig nu a trecut neobservat. Starul francizei de succes "James Bond" a primit titlul de cel mai bine îmbrăcat bărbat din Marea Britanie doi ani consecutivi, din partea publicaţiei GQ.

Javier Bardem

"Actorul spaniol este paradigma stilului discret în mod deliberat, nu este nicio surpriză că a captat atenţia Penelopei Cruz", scria GQ despre soţul cunoscutei actriţe spaniole în 2011. Actorul spaniol se numără printre cei mai eleganţi bărbaţi din lume.

Ryan Gosling

Ryan Gosling face şi el parte dintre actorii care primesc doar laude când apar pe covorul roşu.