Hollywood: Top 7 cei mai sexy Moşi Crăciun. 5 actori, un sportiv şi un muzician

23 Decembrie 2011
Dacă nu ai intrat, încă, în spiritul Sărbătorilor de Crăciun, înseamnă că ai nevoie de o porţie de bărbaţi fenomenal de atrăgători în costumul lui Moş Crăciun. Fie că au interpretat roluri de Moş Crăciun, s-au deghizat pentru cauze nobile, ori au pozat pentru reviste, iată şapte bărbaţi sexy pe care ni-i dorim sub brad anul acesta!

Ryan Phillippe, un Moş Crăciun tânăr şi atrăgător

În anul 1998 frumuşelul actor juca în trei filme, printre care şi drama, Studio 54, ocazie cu care Ryan Phillippe s-a făcut remarcat, mai ales cu scena în care îl întruchipează pe Moş Crăciun. Adevărul e că dacă ni l-am imagina pe Moş Crăciun la o vârstă fragedă, sigur ar avea trăsăturile lui Ryan!

Jake Gyllenhaal, un Moş Crăciun tulburător de provocator

Actorul Jake Gyllenhaal apare în costum de Moş Crăciun în filmul Jarhead (2005), unde interpretează rolul unui puşcaş marin al armatei S.U.A. care luptă în războiul din Golf. Filmul ironizează războiul modern, în care nu există eroi sau fapte de vitejie, iar un Crăciun petrecut pe câmpul de luptă este metafora perfectă.

Matt Damon, un Moş Crăciun tare inimos

Anul acesta, actorul Matt Damon luptă pentru cauze nobile. Este co-fondatorul organizaţiei Water.org, care militează pentru o apă mai curată pe continentul african. În acest sens, Matt Damon este personajul unui filmuleţ de promovare foarte amuzant. Deghizat în Moş Crăciun, Matt Damon încearcă să convingă mai mulţi copii din mall-uri să ceară o sticlă de apă drept cadou din partea Moşului. Numai că puştii nu se lasă convinşi aşa uşor. Urmăreşte filmuleţul mai jos:

 

Billy Bob Thornton, un Moş Crăciun rău, dar bun

În anul 2004, apărea pe marile ecrane filmul Bad Santa, singurul film din sezonul Sărbătorilor pe care copiii n-ar trebui să-l vizioneze. Duritatea lui Billy Bob Thornton şi costumul lui Moş Crăciun reprezintă, însă, un contrast destul de sexy!

Gavin Henson, un Moş Crăciun în formă

Dacă nu ai auzit de Gavin Henson până acum, află că el este un jucător de rugby din Marea Britanie teribil de sexy! Recent, sportivul a pozat pentru revista "Reveal" în ipostaze demne de spiritul Crăciunului, am putea spune...

Ashton Kutcher, un Moş Crăciun neconsolat

Ashton Kutcher va trebui, cel mai probabil, să intre singur în pielea lui Moş Crăciun anul acesta, având în vedere că nu va mai primi vreun cadou de la fosta soţie, Demi Moore. Noroc că este tare frumuşel şi îl prinde bine căciula lui Moş Crăciun.

Nick Cannon, un Moş Crăciun modern

Anul acesta, rapperul Nick Cannon a adus spiritul Crăciunului pe scena L.A. Theatre, unde a concertat în cadrul KIIS FM Jingle Ball 2011. Soţul cântăreţei Mariah Carey ne-a convins că Moş Crăciun poate fi şi un DJ modern!