Hollywood: Top 7 cei mai sexy actori care joacă în roluri de supereroi

Te numeri printre femeile care în adolescenţă au visat la un Superman care să le salveze, sau să fie măcar o dată în locul lui Lois Lane când simpaticul Christopher Reeve (Superman/Clark Kent) o sărută pasional? Dacă îţi plac supereroii şi actorii care îi interpretează, am făcut o selecţie de 7 bărbaţi sexy care au avut puteri supranaturale în filme.

Robert Downey Jr. - "Iron Man"

"Iron Man" redă povestea unui industriaş milionar şi inventator, Tony Stark, interpretat de talentatul actor Robert Downey Jr. Tony reuşeşte să-şi creeze un costum special care îi oferă puteri supraomeneşti şi cu care va încerca să apere lumea de nedreptăţi sub noul sau alter-ego, Iron Man.

Hugh Jackman - "X-Men Origins: Wolverine"

"X-Men Origins: Wolverine" prezintă aventurile mutantului Wolverine înainte de al întâlni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine porneşte în căutarea propriului său trecut şi a originii uimitoarelor sale puteri.

Wesley Snipes - "Blade"

Wesley Snipes joacă rolul supereroului Blade, cel mai faimos vânător de vampiri al timpurilor moderne. Jumătate om, jumătate vampir, Blade este însoţit în lupta sa împotriva vampirilor de Hannibal King, un detectiv specializat în găsirea vampirilor, şi de Frank Drake, un descendent pe linia lui Dracula care şi-a trădat maestrul.

Will Smith - "Hancock"

John Hancock (Will Smith) e un supererou deosebit: depresiv şi alcoolic. Deşi a salvat multe vieţi de-a lungul timpului, locuitorii din Los Angeles s-a săturat de stilul lui de dezastruos de a face bine. Dar într-o zi Hancock îi salvează viaţa lui Ray Embrey (Jason Bateman), specialist în Relaţii cu Publicul, iar viaţa lui se schimbă.

Tobey Maguire - "Spider-Man"

În filmul Spider-Man (Omul-Păianjen), Tobey Maguire interpretează rolul lui Peter Parker care, după ce a fost muşcat de un păianjen capătă o putere supraomenească şi abilitatea păianjenului de a se căţăra pe orice suprafaţă. El decide să folosească aceste abilităţi pentru a lupta contra crimei.

Ryan Reynolds - "Green Lantern"

Soldaţii Green Lantern sunt o frăţie de războinici care luptă pentru menţinerea ordinii intergalactice. Fiecare membru Green Lantern are un inel verde cu super puteri. Când Parallax ameninţă să distrugă echilibrul puterii din univers, Hal Jordan (Ryan Reynolds) este ales să lupte împotriva inamicului. Hal Jordan va reuşi nu doar să îl învingă pe Parallax, dar să şi devină unul dintre cei mai mari războinici Green Lantern.

Christian Bale - "Batman Begins"

Bruce Wayne este fiul unui bogat om din Gotham City care încearcă să ajute locuitorii orasului. După ce părinţii săi sunt ucişi, Bruce devine un tânăr plin de ură şi dornic de răzbunare. După câţiva ani departe de casă, Bruce se întoarce în oraş pentru a aduce pacea şi siguranţa în Gotham City.