Hollywood: Top 7 cei mai afemeiaţi

Don Juan este unul dintre cei mai faimoşi cuceritori, în faţa căruia se spune că nicio femeie nu putea rezista. Însă acesta este doar un personaj care-şi împrumută numele fiecărui bărbat "dependent" de iubirea femeilor. Nu sunt puţini cei care se pot lăuda cu un număr mare de cuceriri, care poate ajunge chiar la mii de femei seduse. Astfel de Don Juani se regăsesc în special în rândul vedetelor, în cazul cărora celebritatea le aduce admiraţia a milioane de femei. Hugh Hefner, Julio Iglesias, Tiger Woods, Jack Nicholson, George Clooney sunt doar câteva dintre numele celebre datorită cuceririlor.

Hugh Hefner, un playboy cu acte-n regulă


Pentru acest bărbat, femeile nu reprezintă doar un "hobby", ci chiar o meserie. Fondatorul Playboy se poate lăuda că a fost înconjurat şi iubit toată viaţa de femei frumoase. Nici la bătrâneţe nu pare a fi uitat de reprezentantele sexului frumos. La vârsta de 87 de ani, când majoritatea oamenilor stau acasă şi se joacă cu nepoţii, Hugh Hefner are o iubită de 27 de ani. Cei doi formează un cuplu din iulie anul acesta şi susţin că sunt foarte fericiţi. Cu toate acestea, Hefner a recunoscut recent că, la vârsta lui, chiar şi cu celebrele pastile de potenţă, nu mai reuşeşte să facă faţă partidelor de sex ca în urmă cu 5-10 ani.

Warren Beatty a avut relaţii cu peste 12.000 de femei


Deşi acum este un bărbat de familie, înainte de căsătoria cu actriţa Annette Bening, Beatty a avut aventuri cu peste 12 mii de femei. Din listă fac parte şi nume celebre precum Julie Christie, Jacqueline Kennedy, Joni Mitchell, Bianca Jagger, Diana Ross, Diane Keaton, Maria Callas, Faye Dunaway, Princess Margaret, Linda McCartney, Vivien Leigh, Vanessa Redgrave, Brigitte Bardot şi Cher.

Jack Nicholson, "magnet" pentru femei


Carismaticul actor a atras femeile dintotdeauna. Se zvoneşte că Nicholson a întreţinut relaţii sexuale cu peste 2 mii de femei. Cea mai lungă relaţie pe care actorul a avut-o a fost de 16 ani cu Angelica Huston care a luat sfârşit când ziarele au scris că Rebecca Broussard e însărcinată cu copilul lui.

Julio Iglesias a cucerit prin muzică


Cântăreţul spaniol a înnebunit femeile din întreaga lume şi se poate lăuda cu mii de cuceriri. Faimosul latin lover se pare că nu lasă nici bătrâneţea să-i afecteze performanţele sexuale şi asta a dovedit-o în anul 2007 când, la 63 de ani, a devenit tată pentru a opta oară. Se pare însă că Julio are pe cine moşteni. Tatăl lui a avut un copil la vârsta de 88 de ani şi a murit, în 2005, la 90 de ani.

Tiger Woods, 121 de relaţii extraconjugale


În 2009, jucătorul de golf în vârstă de 34 de ani a fost în centrul unui scandal din cauza aventurilor extraconjugale. Soţia sa, Elin Nordegren, cu care are doi copii, a intentat divorţ după şase ani de căsnicie. Printre femeile care au trecut prin patul infidelului Tiger se numără cântăreaţa LeAnn Rimes. Woods a mărturisit că a avut 121 de relaţii extraconjugale în timpul căsniciei, multe dintre ele fiind cu prostituate. Potrivit unei patroane de bordel, Michelle Braun, Woods închiria multe fete, în marea lor majoritate tinere studente, pe care le plătea cu sume mari de bani.

Charlie Sheen sau "Charlie The Machine"


Are la activ trei căsnicii eşuate, printre fostele sale soţii numărându-se şi actriţa Denise Richards (pe care a părăsit-o când era însărcinată), dar şi Brooke Mueller. Sheen a cheltuit în ultimul an 1 milion de dolari pe sex cu prostituate şi este dependent de sex. Charlie spune că a făcut sex cu peste 5.000 de femei, motiv pentru care a primit porecla de "Charlie The Machine".

George Clooney, un adevărat Don Juan


Are toate calităţile de care are nevoie un Don Juan: şarm, succes, bani şi se pare că a profitat din plin de ele. Nu sunt puţine femeile care i-au trecut prin pat şi, deşi Clooney nu a vorbit niciodată de numărul acestora, gurile rele spun că acesta este unul impresionant. Printre numele celebre cu care s-a iubit actorul fac parte Kelly Preston, Teri Hatcher, Krista Allen şi Lucy Liu.