Hollywood: Top 7 bărbaţi supersexy cu păr pe piept. Te atrag sau nu?

Tot mai mulţi bărbaţi decid să apeleze la saloanele de înfrumuseţare şi să scape de părul de pe piept din dorinţa de a fi pe placul doamnelor. Ce nu ştiu ei este că un număr mare de femei apreciază bărbaţii naturali. În plus se spune că bărbaţii cu o pilozitate accentuată sunt virili. Explicaţia ar fi că aceştia au testosteron în exces, ceea ce duce la o dorinţă sexuală mai mare. Iată 7 dintre cei mai sexy bărbaţi cu păr pe piept.

Nicolas Cage

La 48 de ani, Nicolas rămâne unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, întrecându-i chiar şi pe colegii mai tineri de platou. Să fie oare pilozitatea excesivă explicaţia?

Pierce Brosnan

Nici Pierce Brosnan nu se sfieşte să-şi arate trupul, exact aşa cum este. Nu a apelat niciodată la lama de ras şi sperăm nici să n-o facă.

Kevin Costner

A cucerit milioane de femei cu rolul din The Bodyguard (1992). La 57 de ani, Kevin se poate lăuda cu acelaşi succes.

Antonio Banderas

Ne-a cucerit în roluri precum cel din Desperado sau The Mask of Zorro, iar acum, la 51 de ani, Antonio încă ne dă motive pentru care să-l admirăm.

Jason Statham

Are o iubită model şi un corp care-l clasează printre cei mai sexy bărbaţi. În plus, este un actor foarte talentat.

Jude Law

Este considerat drept unul dintre cei mai sexy tătici de la Hollywood. În plus, Jude Law are o carieră de succes ca actor, producător de filme şi regizor.

Jake Gyllenhaal

Şi-a câştigat faima, dar şi aprecierea criticilor de specialitate pentru rolul lui Jack Twist din Brokeback Mountain. Pe lângă talent, actorul stă bine şi la capitolul sex-appeal.