Hollywood: Top 7 bărbaţi sexy nou intraţi pe piaţă. Iată-i pe cei mai talentaţi!

Sunt tineri, sexy şi se bucură de mare succes. Liam Hemsworth, Dave Franco, Jeremy Irvine sunt doar câţiva dintre actorii aflaţi la început de drum care promit să aibă o carieră frumoasă.

Liam Hemsworth

Actorul australian în vârstă de 22 de ani a debutat în televiziune, cu un rol în serialul "Neighbours", dar a făcut destul de rapid tranziţia spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele "Triunghiul", "Numere fatale", "Jocurile foamei/ The Hunger Games", "Eroi de sacrificiu 2/ The Expendables 2". Liam nu este singurul din familie care a făcut din actorie o carieră, cei doi fraţi mai mari, Luke şi Chris, sunt şi ei actori.

În prezent, Liam Hemsworth este logodit cu actriţa Miley Cyrus cu care are o relaţie de 3 ani.

Dave Franco

Este fratele mai mic al celebrului James Franco, pe urmele căruia se pare că vrea să păşească. La 27 de ani se poate lăuda cu apariţii în filme de succes precum "Fright Night", "Charlie St. Cloud", "21 Jump Street".

Jeremy Irvine

A devenit cunoscut odată cu lansarea filmului "War Horse" (2011), regizat de Steven Spielberg.

Ed Westwick

Are 25 de ani şi a jucat în filme precum "Gossip Girl" şi "J. Edgar".

Jackson Rathbone

Poţi să-l vezi de azi în Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I şi din The Last Airbender. De asemenea, actorul apare într-o nouă ecranizare după Idiotul lui Dostoievski.

Thomas Mann

Tânărul de 28 de ani poate fi urmărit în filme precum "It's Kind of a Funny Story" şi "Hansel and Gretel: Witch Hunters".

Josh Hutcherson

La 20 de ani, Josh Hutcherson se poate lăuda cu o nominalizare la Choice Award pentru cel mai bun tânăr actor de Bridge to Terabithia, iar în martie 2008 a câştigat premiul Young Artist Award (Cel mai tânăr actor principal) pentru "Bridge to Terabithia".