Hollywood: Top 5 zâmbete sexy, dar imperfecte

Zâmbetele afişate la Hollywood par perfecte. Dinţi albi, frumos aliniaţi, drepţi şi seducători. Însă nu toate vedetele au zâmbetul fermecător al Julie Roberts sau al Angelinei Jolie. Chiar dacă nu au o dantură perfectă, micile imperfecţiuni cu care au fost înzestrate le fac zâmbetul unic. Iată 5 celebrităţi cu zâmbete extrem de sexy, în ciuda micilor "defecte".

Vanessa Paradis, o strungăreaţă de milioane


Iubita lui Johnny Depp a făcut o alegere înţeleaptă când a refuzat să poarte aparat dentar pentru a scăpa de strungăreaţă. Această imperfecţiune a făcut-o celebră şi i-a dat zâmbetului un farmec aparte.

Kirsten Dunst


Nu are dinţi drepţi, lungi sau frumos rânduiţi, însă nici nu i s-ar potrivi o astfel de dantură. În cazul actriţei, zâmbetul o completează, îi dă un aer ştrengăresc şi, în acelaşi timp, extrem de sexy.

Miley Cyrus


Este departe de a fi perfect şi cu toate acestea, zâmbetul tinerei are mii de fani.

Madonna


A sedus mii de oameni cu mişcările provocatoare, părul blond şi strugăreaţa extrem de sexy. Recent, diva a ales să acopere acest mic "defect", iar zâmbetul ei parcă şi-a mai pierdut din farmec.

Georgia May Jagger


Este fiica solistului de la Rolling Stones, Mick Jagger, iar mama sa este modelul Jerry Hal. Astfel că fiica nu putea fi decât o femeie specială.