Hollywood: Top 5 vedete care sărută prost. Vezi cui îi lipseşte talentul!

Ţi-ai imaginat cum ar fi să te sărute Orlando Bloom sau Leonardo DiCaprio? Ei bine, se zvoneşte că multe dintre sex-simbolurile de la Hollywood nu sunt atât de talentaţi  precum arată micul ecran. Sunt plătiţi pentru a crea cele mai fierbinţi scene şi reuşesc să redea momente romantice şi sexy. Însă realitatea este cu totul alta. Iată câţiva dintre cei mai sexy actori despre care partenerii lor de film susţin că nu ştiu să sărute.

Orlando Bloom

Orlando Bloom a declarat despre partenera sa din "Piraţii din Caraibe", Keira Knightley, că sărută extraordinar. Din păcate, Keira nu crede acelaşi lucru despre el. Actriţa a declarat ca Johnny Depp ştie să sărute mult mai bine decât Orlando.

Angelina Jolie

Milioane de bărbaţi şi-ar dori să atingă buzele senzuale ale divei. Ei bine, James McAvoy a avut şansa să o sărute în folmul Wanted (2008) şi nu s-a declarat mulţumit: "Vă pot spune cum este un sărut cu Angelina pe platourile de filmare. Ciudat, umed şi nu prea plăcut."

Leonardo DiCaprio

"Cred că Leonardo este un băiat drăguţ. Însă nu mi l-aş dori ca iubit. La scena sărutului nu a existat deloc pasiune. Nici măcar nu-mi amintesc bine sărutul," spune Virginie Ledoyen despre momentele intime pe care le-a împărtăşit cu Leonardo în filmul The Beach (2000).

Harrison Ford

Dacă ar fi să ne luăm după spusele actriţei Helen Mirre, Harrison Ford nu este talentat ca şi amant. "Este cel mai dulce şi drăgut bărbat. Din păcate, nu se pricepe să sărute. Îi este aproape imposibil să sărute sub lumina reflectoarelor. Şi probabil se descurcă la fel de prost şi în viaţa de zi cu zi."

Emma Watson

Actriţa pare o tânără delicată şi timidă. Dar nu şi când vine vorba de săruturi, susţine actorul Daniel Radcliffe: "Întotdeauna am crezut că va fi un moment delicat, senzual, însă Emma m-a surprins cu un sărut sălbatic. Are ceva animalic în ea."