Hollywood: Top 5 cele mai numeroase familii

Tu câţi copii îţi doreşti? Unul? Pereche? Dacă nu îţi doreşti mai mult de doi, află că nu eşti în trend. La Hollywood se poartă familiile numeroase, cu mulţi copii. Brad Pitt, Mel Gibson şi Eddie Murphy se numără printre celebrităţile care se pot lăuda cu familii numeroase, cu cinci, şapte sau chiar opt moştenitori.

Mia Farrow - 11 copii


Actriţa, fosta soţie a lui Woody Allen, are 11 copii adoptaţi din toate colţurile lumii, unii cu anumite dizabilităţi. Pe lângă aceştia, mai are alţi patru biologici. "Am cei mai minunaţi copii! Mă simt extrem de binecuvântată!", spune ea.

Eddie Murphy - 8 copii


Simpaticul actor este părinte pentru opt copii. Dintre aceştia face parte şi Iris, copil rezultat din relaţia pe care Murphy a avut-o cu Mel B, fosta componentă a trupei Spice Girls, în vara anului 2006. Murphy a recunoscut că este tatăl fetiţei abia după ce rezultatele testului de paternitate au fost făcute publice.

Mick Jagger, 7 copii şi 3 nepoţi


Solistul trupei Rolling Stones a fost căsătorit de două ori şi a devenit tată pentru şapte copii. În plus, vedeta mai are şi trei nepoţi.

Mel Gibson - 8 copii


Are şapte copii cu fosta sa soţie, Robyn, şi încă unul dăruit de cântăreaţa Oksana Grigorieva.

Angelina Jolie şi Brad Pitt - 6 copii


Brad şi Angelina au împreună 6 copii, 3 naturali şi 3 infiaţi (Maddox, 8 ani, Pax, 6 ani şi Zahara, 5 ani). "Faptul că amândoi ne dorim o familie foarte mare este ceea ce ne-a apropiat", spune Angelina. Cei trei au fost înfiaţi din Cambogia, Vietnam şi Etiopia. Şi se pare că cei doi îşi mai doresc încă mulţi, foarte mulţi copii împreună, biologici sau adoptaţi.