Hollywood: Top 5 cele mai cuminţi vedete. Vezi cine se fereşte de scandaluri!

Crezi că faima şi banii au transformat toate vedetele în "fete rele", care servesc drept exemplu negativ pentru adolescentele dependente de televizor şi internet? Ei bine, nu. Există celebrităţi care se ţin departe de scandaluri şi care se fac remarcate doar prin activitatea profesională. Iată 5 dintre cele mai cuminţi vedete.

Taylor Swift


Este frumoasă, talentată şi se bucură de un mare succes printre tineri. În ciuda acestora, Taylor este cunoscută drept o fată cuminte. Tânăra susţine că imaginea de fată cuminte pe care şi-a creat-o nu este una falsă şi că îşi trăieşte viaţa aşa cum simte. "Sunt liberă să fac ce vreau. Pot să mă îmbăt, să fumez, dar nu îmi doresc asta. Sunt exact aşa cum mă vedeţi. Nu îmi creez o imagine falsă", declara cântăreaţa.

Emma Watson


Succesul pe care l-a înregistrat cu Harry Potter nu a transformat-o în una dintre răsfăţatele Hollywood-ului. În ciuda faptului că este milionară, Emma se fere;te de scandaluri şi a urmat cursurile Universităţii Brown arătând că educaţie este la fel de importantă, indiferent de faimă sau bani.

Dakota Fanning


Considerată drept copiul minune al Hollywoodului, Dakota Fanning nu a ocupat niciodată primele pagini ale revistelor de scandal, ţinându-şi viaţa personală departe de ochii presei. În cei 18 ani de viaţă, tânăra a demonstrat mai multă maturitate decât majoritatea vedetelor de la Hollywood şi s-a bucurat de un enorm succes. La vârsta de doar şapte ani, Fanning a devenit cel mai tânăr actor care a fost vreodată nominalizat la Premiul Asociaţiei Actorilor de Cinema (SAG) pentru interpretarea din filmul "I Am Sam".

Amanda Seyfried


Are o carieră de succes şi în 2009 a fost aleasă drept una dintre cele mai frumoase 100 femei din lume de către revista People. Cu toate acestea, actriţa face parte dintre vedete care şi-au păstrat o imagine curată.

Selena Gomez


Selena şi-a început cariera încă de la vârsta de şapte ani, jucând Gianna în "Barney & Friends". Până în prezent, simpatica actriţă a jucat numai în filme educative de familie, în roluri de fete cuminţi precum Wizards of Waverly Place sau Monte Carlo. Acum însă, se zvoneşte că adolescenta de 19 ani vrea să renunţe la imaginea de fată cuminte.