Hollywood: Top 5 cele mai bogate cupluri. Vezi cine se bucură de succes!

Sunt faimoşi, frumoşi şi au venituri anuale de zeci de milioane de dolari. Criza economică pare să-i fi evitat, reuşind să-şi sporească averile în acest an. Revista Forbes a întocmit topul celor mai bogate cupluri. Iată cuplurile care au strâns cei mai mulţi bani anul acesta.

1. Beyonce şi Jay-Z

Beyonce şi Jay-Z demonstrează încă o dată că se pricep la afaceri. Micuţa Ivy Blue Carter nu trebuie să-şi facă griji din punct de vedere financiar pentru că părinţii i-au asigurat un viitor strălucit. Deşi a lăsat-o mai moale cu muzica după ce a devenit mămică, Beyonce tot a reuşit să strângă în perioada mai 2011 - mai 2012 suma de 40 de milioane de dolari. Nici Jay-Z nu a fost mai prejos, aducând familiei 38 de milioane. Astfel cei doi formează cel mai bogat cuplu din acest an cu o avere de 78 de milioane de dolari.

2. Gisele Bundchen şi Tom Brady

Top modelul brazilian este încă o prezenţă de succes în industria modei, reuşind să câştige 45 de milioane de dolari anual. Nici soţul său nu stă rău la capitolul finanţe. Jucătorul de fotbal american, Tom Brady, a semnat un contract pe patru ani de 72 de milioane de dolari. În perioada mai 2011 - mai 2012, cei doi au strâns o avere de 72 de milioane de dolari.

3. David şi Victoria Beckham

Face parte dintre cele mai mediatizate, dar şi trainice cupluri. El este un fotbalist de succes care câştigă nici mai mult nici mai puţin de 46 de milioane de dolari pe an. La banii familiei contribuie şi Victoria, afacerile din modă aducându-i 8 milioane de dolari pe an.

4. Brad Pitt şi Angelina Jolie

Sunt actori de succes şi împreună formează cel mai îndrăgit cuplu de la Hollywood. Împreună au strâns o avere de 45 de milioane de dolari în ultimul an, sumă ce îi clasează pe locul 4 în topul realizat de Forbes.

5. Will Smith şi Jada Pinkett Smith

În această familie, toată lumea face bani. De la cei doi copii talentaţi, până la părinţii şi mai talentaţi. Will şi Jada Pinkett Smith se clasează pe locul 5 cu o avere de 40 de milioane de dolari strânsă în ultimul an.