Hollywood: Top 5 cel mai bine plătiţi copii de vedete

Aşchia nu sare departe de trunchi. Este şi cazul copiilor celebrităţilor de la Hollywood. Talentaţi şi ambiţioşi, micile staruri reuşesc prin propriile forţe să obţină succesul. Willow Smith este un bun exemplu de copil talentat care a reuşit să devină cunoscut fără prea mult ajutor din partea părinţilor. Iată topul copiilor-vedetă care ştiu să facă bani.

Jaden Smith, cel mai bine plătit copil de la Hollywood

Familia Smith este una extrem de talentată. Jaden pare că îi calcă pe urme tatălui sau, Will Smith, în ceea ce priveşte cariera şi succesul financiar. La doar 12 ani, Jaden face parte dintre cei mai bine plătiţi actori, cu un onorariu de 3 milioane de dolari pentru rolul din "Karate Kid". Jaden reuşeşte chiar să câştige mai bine decât tatăl sau mama sa, fapt recunoscut şi de Will Smith.

Willow Smith, noua Prinţesă Pop

Jaden nu este singur copil de succes din familia Smith. La doar 10 ani, Willow se clasează printre primele poziţii ale clasamentului cu cei mai bogaţi tineri de la Hollywood, cu avere de circa 4 milioane de dolari. Fata cuplului Will şi Jada Pinkett Smith a ajucat primul rol la doar 7 ani, în filmul I Am Legend. Pentru rolul din Kitt Kittredge a primit premiul Young Artist Award. Însă adevaratul succes l-a cunoscut cu single-ul Whip My Hair, care a ocupat primul loc în topul Billboard Hot 100, iar videoclipul a fost nominalizat la BEST Video Awards în 2011.

Miley Cyrus, idolul adolescenţilor


A debutat alături de tatăl ei, actorul şi cântăreţul Billy Ray Cyrus, în serialul marca Disney "Hannah Montana", la vârsta de 11 ani, iar acest rol a transformat-o aproape peste noapte în idolul adolescenţilor şi în una dintre cele mai bogate tinere de la Hollywood. Puştoaica de 18 ani a strâns o avere de 48 de milioane de dolari.

Lourdes, o nouă "Material Girl"


Lourdes se pare că nu-şi moşteneşte mama, celebra Madonna, doar la capitolul frumuseţe. Tânăra de doar 14 ani se pricepe şi la afaceri. De curând, şi-a lansat propria linie de cosmetice. Nu este însă prima ei afacere şi asta pentru că anul trecut a lansat şi o linie de îmbrăcăminte.

Romeo Beckham, un viitor designer de succes


Nu surprinde pe nimeni pasiunea copilului pentru modă. Doar este fiul Victoriei Beckham. La 8 ani a fost clasat de cei de la GQ printre cei mai bine îmbrăcaţi "bărbaţi". Deşi până acum a lansat doar o linie de ochelari de soare, criticii de modă spun că Romeo are toate şansele să devină un designer de succes.