Hollywood: Top 5 cei mai sexy bărbaţi divorţaţi. Vezi cine e pe podium!

Sunt frumoşi, celebri, bogaţi şi... divorţaţi. Se numără printre cei mai râvniţi bărbaţi din lume şi sunt liberi. Jurnaliştii de la Huffington Post au creat clasamentul celor mai doriţi cinci bărbaţi divorţaţi din lume. Câştigătorii sunt...

Bradley Cooper

Starul în vârstă de 37 de ani din "The Hangover" a fost votat anul trecut de milioane de femei drept cel mai sexy bărbat din lume, iar acum ocupă locul întâi în clasamentul celor mai sexy bărbaţi divorţaţi întocmit de Huffington Post. Actorul a fost căsătorit pentru o scurtă perioadă cu actriţa Jennifer Esposito.

"Cred că este grozav ca un bărbat care nu arată ca un fotomodel să primească acest titlu", declara Cooper la scurt timp după ce a fost numit drept cel mai sexy bărbat din lume de către revista People. "Sunt un bărbat care are o înfăţişare decentă. Uneori pot să arăt minunat, alteori pot să arăt oribil".

Tom Cruise

A divorţat recent de Katie Holmes, după o căsnicie care a durat cinci ani. La 50 de ani, actorul care a cucerit milioane de femei cu rolul din "Top Gun" ocupă locul doi în clasamentul celor mai sexy bărbaţi divorţaţi.

Înainte de Katie Holmes, Tom Cruise a mai fost căsătorit de două ori, cu Nicole Kidman şi Mimi Rogers. Tom Cruise şi Katie Holmes au împreună o fetiţă, Suri, în vârstă de şase ani. Gurile rele spun că actriţa Katie Holmes a decis să divorţeze pentru că se teme că devotamentul lui Tom Cruise pentru Biserica Scientologică ar putea să o afecteze negativ pe Suri.

Usher

După doi ani de căsnicie, cântăreţul R&B şi Tameka Foster au divorţat. Usher şi Tameka Foster s-au căsătorit în august 2007, însă au decis de comun acord să se separe în iulie 2008.

George Clooney

Are 51 de ani, a fost numit de două ori cel mai sexy bărbat din lume şi e venerat de milioane de femei. Cu toate acestea, el a ales să nu se mai căsătorească niciodată după mariajul eşuat alături de Talia Balsam, între 1989 şi 1994. În prezent, Clooney are o relaţie cu Stacy Keibler.

Johnny Depp

Ultimul, dar cu siguranţă nu cel din urmă, pe locul 5 se clasează Johnny Depp. Actorul în vârstă de 49 de ani a fost căsătorit cu Lori Anne Allison, de care a divorţat în 1985. A urmat apoi o relaţie de 14 ani cu Vanessa Paradis, de care însă s-a despărţit în iunie acest an.